במיוחד לסימבה

liors72

New member
במיוחד לסימבה

בעל הרוח והצלצולים.... במקרה קיבלתי הבוקר מייל. אני מעתיק אותו מילה במילה. שלום לכולכם, פונה לקבל את עזרתכם לנערים בפנימיית "כנף של אהבה" בגדרה. "כנף של אהבה" הינה מסגרת טיפולית מיוחדת במינה המטפלת בנוער בסיכון במסגרת של פנימייה. הנערים, (בני 16-18) מתבקשים לקחת אחריות על חייהם של בעליי חיים (ב"מיני" ספארי הממוקם בכפר מנחם) ודרך כך, גם על חייהם שלהם. בני הנוער משלבים לימודים יחד עם טיפוח גן זאולוגי ואף מדריכים כיתות וגני ילדים בביקוריהם במקום. בין היתר, לומדים הנערים יזמות ועוסקים בגידול ורבייה של עופות בסכנת הכחדה. בימים אלא עוברים הנערים מביתם הנוכחי לבית "חדש" (גם הוא ממוקם בגדרה). הבית בשלבי שיפוץ סופיים, שיפוץ הנעשה ע"י הנערים. פנייתי אליכם היא עבור ציוד החיוני לבית. אשמח אם תבדקו אם יש בידכם לסייע ותפיצו מייל זה למכרים, חבָרות וכיו"ב. חסרים הדברים הבאים: מיטות קומותיים, מיטה/ספפה בגודל "אחד וחצי", מזרנים, מחשבים, מצעים, מגבות, סלון, כיסאות, שולחן גדול, שידות, ארונות, שולחן+ספסל לחצר, משחקי שולחן, כלי מטבח (צלחות, סירים, סכו"ם וכו'), מדפים, שולחנות מחשב (או לחילופין בניית יחידה בחדר מחשבים), רדיאטורים, מיקרוגל, טוסטרים, תנור/גז, סלי כביסה וכל ציוד היכול לסייע לבניית בית חם לנערים (מקררים, ווילונות- נתרמו כבר). תודה. לשאלות, תיאומים וברורים אפשר להתקשר אליי: מיה סייפן 0504411137, 0523453315 עכשיו..... כשהעניין הקודם משולב.... אני רוצה לראות אותך מרים כפפה. אחרת יצאת פרש ובענק!

amickyaa

New member
ההתייחסות שלך לבעלי החיים מצערת ביותר

אנשים כמוך הם רוע בהתגלמותו אני רוצה לשמוע כיצד אתה עוזר לנערים הללו !!! מיקי

amickyaa

New member
לאדון הצעיר סימבה כמובן, שעוד יש לו כמה דברים

ללמוד על החיים........

liors72

New member
אולי זה המקום..

לדון בעיקר על סגנון הנוער (לא כולו). חבל שערכים ומוסר נעלמו מן העולם ובמקומם שורר האגואיזם.

SupeRonit

New member
נו.סימבה.כבר תרמת?הפעלת את מירב המשאבים שלך?

עשית מאמצים ותרמת לאחייך בני האנוש?(למרות שאתה מעליב את הזן בכך שאתה מגדיר את עצמך כחיה
) חבל שכל כך לא אכפת לך אז אני רק מקוה שאם אתה תצטרך משהו אז לאחרים יהיה מספיק אכפת לטרוח בשביל אחד שלהסתכל על תוית של מוצר אותו הוא קונה בכדי לראות אם נוסה על בעלי חיים זו מעמסה לתאי המוח..
לאותו אחד שמשווה בין הסבל הפיזי והנפשי שהחיות עוברות לסבל שאולי יעבור אם יקנה מוצר שיריח עליו לא משהו....עם על התחרות שיש בשוק חבל שאנשים כמוך בוחרים לכלכל ולא לקלקל חברות מושחתות כאלה

SupeRonit

New member
נראה לי שלא וכולי תקווה שסימבה לא באמת מתכוון

למה שהוא כותב אלא נהנה מהתשומת לב שהפרובוקציות שלו מעוררות-אני מאוד מקווה שזה לא יותר מהיעד שלו לעורר את הפורום אחרת עצוב לי מאוד לדעת שיש כאלה אנשים צרי אופקים בקירבנו שלא משנה בכמה מילים יפות וצעקות הם ינסו להסוות את חוסר הסובלנות שלהם הם עדיין החוליה החלשה בחברה שלנו
נ.ב.אני יודעת שזה קשור רק בערך אבל משום מה זה הזכיר לי כתבה על אדם ערירי בשנות השמונים לחייו שחי בגפו ובקושי שורד את החודש -כשהכתב התקשר לבתו לשאול למה היא לא עוזרת לאביה פיזית/נפשית/כלכלית היא ענתה לו "תעזוב אותו.לי לא אכפת ממנו,אז למה לך אכפת?" ככה היא אומרת על בן האדם שהביא אותה לעולם ואני משערת דאג לה ופירנס אותה לפחות 18 שנה מחייה וככה היא מפנה לו את העורף עכשיו
סימבה אולי תלך לאמץ אותו,יש כל כך הרבה אנשים שזקוקים לעזרתנו שעם כל הרעש והצלצולים שלך נראה היה שכבר כולם היו צריכים להיות מסודרים

liors72

New member
רונית..

לאחר שתי שרשורים ארוכים הבנתי וגם כתבתי שהכל זה רוח וצלצולים. הוא רק אוהב למרוד וזה לא עקרוני במה. גם אם תכתבי בשרשור של מחירי הפלאפל יהיה לו במה למרוד. היות ועד עכשיו היה בצבא..סביר להניח שהחזיקו אותו ברצועה קצרה...כך שאת המרד הוא עושה כאן. הוא לא מתכוון לעזור ..הוא לא התכוון לעזור...וגם בעבר הוא לא עזר. הוא גר אצל ההורים שמספקים לו את כל מה שצריך וזה הסגנון שלו. ואני שוב מוכן להתערב שגם אם יתחיל לעבוד לא יתרום שקל לאף אחד. כך חבל להמשיך. בכל שרשור פשוט צריך להתעלם מהתגובות שלו.

למעלה