במיוחד עבור המנהלת שלנו רונה

במיוחד עבור המנהלת שלנו רונה

לילה לא שקט עובר עלי אני יושבת בפינת החדר המעוצב שלי, החושך מציף את החדר והאור הקטן הכחול שמרצד לו מהמערכת גורם לעיניי לבהות בו, מוסיקה חרישית בוקעת שוטפת את נשמתי, מוזר איך שמילים יכולות כך להכאיב ,מזילה דמעה למילות השיר, אני מסיטה את מבטי מנערת את המחשבות מראשי ורואה את דמותי משתקפת בצללית במראה שבארון בתוך כל החושך הזה ומחשבותיי נודדות הרחק מכאן אליו....איך אותו הערב הוא נכנס למסעדה ומבטי נפל על האל היווני הזה שהתיישב כך לצידי, כל הערב עבר עם מגעים קטנים כאלה של חשמל בקצוות האצבעות, עד שאסף את כף רגלי בידיו המלטפות ובחן בקפידה את הקעקוע שעל קרסולי , המתח החשמל היה שם, הערב הסתיים קמתי ללכת החלפנו מספרי טלפון בנינו ויצאתי אל האוויר החמים של רחובות ת"א , מחשבותיי נדדו הלאה מה היה קורה אילו ... כעבור שבוע יום שישי בערב הטלפון מצלצל את מנגינתו העדינה ואני עונה "ערב טוב", מצידו השני נישמע קולו המלטף והרך, הוא מנסה למצוא את המילים ואני לא מקשה עליו אך גם איני עוזרת, הוא מסביר שהשארתי עליו חותם באותו הערב והוא מעוניין לראותי תוך כדי ציון של כמה יעדים שיהיו נוחים לי, ואני, מהירת מחשבה עונה לו "הערב ".... "הערב נתראה", נשימת הקלה נפלטת מפיו ואני חשה בה, הוא אומנם צעיר כל כך ואני אישה בשלה בשבילו, כמו פרי אסור שסוף סוף מותר לחשוק בו ,הוא ניסה עם מעט התרגשות בקולו לקבוע יעד מפגש בנינו ואני ישירה כל כך אומרת לו "בעשר אצלך" , מרגישה את כל הבלבלה שתוקפת אותו בנסותו להנחות אותי להיכן להגיע וחיוך מלווה את השיחה עם קמצוץ של בוסר , ניתקתי את השיחה והתחלתי להתכונן למפגש, נכנסתי למקלחת כאשר פרפרי הבטן החלו לרעוד ,זמן רב שלא נפגשתי ובטח לא עם בחור בן 27 ,המקלחת הייתה ארוכה כי מחשבותיי נדדו כל אותה העת , משכתי את גופי בשמן ארומטי כדי לתת את הרכות הרצויה לגופי , לבשתי מכנס שחור עם חולצת מחשוך שחורים נעל עקב גבוה, מראי צעיר לגילי ,תלתליי היו מונחים בקלילות על כתפיי , התאפרתי עם טאצ' צעיר ,התבשמתי, מבט אחרון במראה , חיוך לעצמי עם מבט בוטח בעיניים כן אני מרוצה ...אמרתי שלום לילדי ויצאתי לדרכי ... נכנסת למכונית האדומה שלי שאותה אני אוהבת, מדליקה רדיו נאמנה תמיד ל 99 FM אחלה מוסיקה , פותחת את הגג ומתחילה בנסיעה נעימה לכיוון של מרקו , ההתרגשות מורגשת אצלי כבר בבטן התחתונה, אני מתקשרת מהדרך להודיע שאני עוד דקה שם, הוא אומר שהוא ממתין כבר למטה ומצא לי חניה , רחובות ת"א תמיד עמוסי מכוניות , אני מגיעה רואה אותו מרחוק לבוש חולצת גולף עם שרוול קצר צמודה שחורה ומכנס שחור , ניראה חתיך ביותר, קעקועיו מבצבצים מבעד לשרוול ואני בוחנת כל פרט בו , חניתי הוא ניגש לפתוח את הדלת ולהושיט לי יד באבירות , נשיקות על הלחי ואנו מתקדמים רגלית לקפה הארומה ליד בייתו , שנינו מתיישבים אני חשה בעיניים בוחנות נוספות אך בוחרת להתעלם ולשקוע בבן זוגי לשיחה , השיחה לקחה כיוון של התעניינות מוחלטת בי ובמעשיי בחמש שנים האחרונות {זוכרים שוטרים וכד'} עיניו נצצו וכן גם עיניי, לפתע הוא אסף את כף ידיי בידו ואני העברתי את אצבעותיי בידיו, חשתי בחשמל שירד כך מכף ידי דרך גופי ועד כפות רגליי, מממממ זה היה מחשמל בטרוף, בלי הרבה עניין אמרתי לו חרישית נלך אליך .? הוא בלע את הרוק ובקול רועד אמר כן, צעדנו בשקט אליו הרגשתי בדריכות גופו , רחוב וחצי ואנו אצלו , נכנסנו, הוא ידע שאני אוהבת מוסיקה צרפתית/איטלקית ישנה רומנטית והוא הדליק נרות וכיבה את האור ... הוא כיבה את האור... מגעו היה מלטף נשיקותיו היו רכות ,ריחו נעם לי כל כך, הוא לקח אותי אל על בתחושותיי במשך שלוש שעות מדהימות ,החיבור היה משגע , הוא טען שמעולם לא חווה כזו כמיה אדירה עם אף אחת, נשקתי לו התלבשתי ויצאתי אל מכוניתי כאשר חיוך עצום מלווה אותי והמוסיקה מהדהדת בראשי מחשבותיי לוקחות אותי רחוק , הנסיעה הביתה עברה במין הבזק של רגע . פסעתי חרישית בביתי זה היה בשעות הקטנות של הלילה לפתע דלת חדרה של ביתי ,ניפתחה והיא עם חברה שואלת "אמא את בסדר " עם חיוך ממזרי על פניה ... "יודעת מה השעה ?" צחוק של ילדה בת 16 ניתפסת בשעה מעשה התגלגל מגרוני, "כן חמודה אני יודעת "עניתי בשלווה "לילה טוב בובה שלי" לקחתי איתי לחלום את כל מה שקרה הערב ...

למעלה