במילה אחת: אכזבה

נעמהdj21

New member
במילה אחת: אכזבה../images/Emo11.gif

בתור מישהי שהייתה לה הרבה הערכה לארז טל (ז"א עד אתמול בערב) אני ממש מאוכזבת... אני חיכיתי ממש בקוצר רוח לראות איזה שוס ארז טל יביא הפעם , וכגודל הציפייה ככה האכזבה. פורמט ממוחזר חסר כל חן והומור (אם לא מחשיבים הומור קרש), ניסיונות החייאה פתטיים של פצצת הרייטינג רק בישראל , וקוקו המנוח , שבלי סטיב הם כמו בובת מריונטה בלי חוטים , ההילר וכו'... ניסיון מקרטע לצרף מילים דביליות ללחן קליט שיהיה להיט כמו פקח אני פורק ושות'.תמוה בעיני שדויד ברוזה שיתף פעולה בכל הפארסה הזו... וגם בראבה שלא ראה את הנולד , וממש עורר רחמים בקטעי הקישור. רחמיי במיוחד נתונים להדר לוי שדווקא תוכנית הפריצה שלה תהיה כושלת והיא תתויג תמיד עם תוכנית כישלון. כי אני בטוחה שהרייטינג שבוע הבא יראה כשלון מוחץ. ברצוני להמליץ לתנועה להגנה על חיות לשחרר לאלתר את החמוס המסכן שאינו ובחיים לא יהיה שוקי. ולמר ארז טל לקחת חופשה בהודו של כמה חודשים , לנקות את הראש ,ולחזור לשורשים שלך שהם שעשועונים. בלי אורנה בנאי אין הומור=אין תוכנית. עצוב לי שפיגורות תקשורת מגיעות למצב שהן מנסות למכור הומור זול ועוד כ"כ בטוחות תמיד כי בידן נוסחה מנצחת.

למעלה