במילה אחת - מדהימה, מדהימה, מדהימה!

o n m y o w n

New member
במילה אחת - מדהימה, מדהימה, מדהימה!

כבר כמעט חמש שנים שאני מכורה אליה. לפעמים קצת פחות, לפעמים קצת יותר, אבל תמיד מכורה. לקול המהפנט הזה, למילים שכל כך כל כך נוגעות, לחום והכנות שהיא מפזרת. אני עוד זוכרת את הפעם הראשונה, באילת, בגיל 18 וקצת. כל ההופעה הייתי, כהרגלי, ממש מתחת לאף שלה... שרה איתה, מזדהה ומתרגשת מכל מילה. בסוף ההופעה עוד הסתובבנו בפאב האילתי ההוא,כשנתקלתי בה כשהיא יצאה מהשירותים. אני עדיין זוכרת כמה הייתי מופתעת כשהיא פתאום ניגשה לחבק אותי. "איך שרת איתי את כל המילים" היא אמרה בהתלהבות של ילד קטן והמשפט הזה נחרט בי. מאז השתדלתי לרדוף אחריה בכל הארץ, עד ההפוגה הארוכה הזו. קצת לפני האלבום החדש, גיליתי את ההופעה האינטימית שהיא העלתה ביחד עם יניב. אלוהים, כמה שהתגעגעתי. ביום שישי הייתי, כמו רבים מבינכם אני מניחה, בהופעה ב "תמונע". מי מבינכם שהיה וראה מישהי מול הבמה, שרה אולי בהתלהבות יתר, מתענגת על כל שיר, על כל מילה- יידע שזו אני. מה לעשות? כזו אני כשמדובר בדנה. מתלהבת, מתענגת, מכורה. אין לי מושג למה החלטתי לכתוב פה את הדברים האלו דווקא פה, הרי תמיד פחדתי להצטייר כ"גרופית". אבל אתם יודעים מה? אם להיות מכורה למילים, לצלילים... אם לצחוק משירים מסויימים, אם לבכות דמעות של ממש מאחרים – זה להיות "גרופית", אז אני הגרופית מספר אחת!

A t z a

New member
כתבת ממש יפה...../images/Emo80.gif

באמת
אחלה סיכום וכתיבה מקסימה... שמחה שנהנית כלכך

BurningUp10

New member
ברוכה הבאה

ואני שמח מאוד שכתבת פה:) היית הופעה מדהימה! אולי ראית אותי ישבתי בשולחן 2 עם עוד 5 אנשים. איפה ישבת? מענין אם ראיתי אותך?! ואת תמיד מוזמנת לכתוב פה ולבוא להופעות. ואם אין לך עם מי ללכת את תמיד יכולה לכתוב פה! תמיד יש מישהו שבא להופעות:) ותצביעי לדנה לקליפ יום יום החדש בערוץ 24 כי זה חשוב חחח (זה כל כך לא היה קשור אבל בדיוק הצבעתי) ביקצור נשמח לראות אותך בעוד הופעות!

o n m y o w n

New member
אלעדי

בטח שראית אותי! אפילו הכרחתי אותך לתת לי נשיקה לפני שהלכת:) מזהה כבר?..

o n m y o w n

New member
אני? אני אהיה בקשר?..מי שמדבר...

סתם מותק. צודק. מתנצלת. מבטיחה....

שמחה לשמוע שנהנת../images/Emo9.gif../images/Emo205.gif

בכלל, תמיד כיף לקרוא את הדברים האלה!

וואי וואי../images/Emo47.gif

קודם כל ברוכה הבאה
אני חייבת להודות שהסיכום שלך ממש ריגש אותי. את כותבת יפה, ואת מתבטאת בצורה מרגשת
. אני שמחה שנהנת בהופעה, וחבל להתחיל לדבר על האיכויות של דנה. כי כמובן ששתינו כאן מאותה הסיבה. ההתמכרות, ההפנוט שדנה מעבירה. אני אשמח אם תצרפי אותי :) יש לי כמה דברים לשאול אותך. 273247905 איסיקיו. [email protected] מסנג'ר. תקוות ופחדים, אתמול ומחר
מילי

coolit97

New member
ממש כתיבה מרגשת

אני זוכרת אותך!!! את הכנסת אותי ואת ידיד שלי וצילמת אותנו עם דנה!!! תודה רבה רבה לך בזכותך יש לי תמונה עם דנה!

o n m y o w n

New member
נכוווון:)

ובהזדמנות זו אני רוצה להתנצל אם התמונה יצאה לא מדוייקת... הייתי טיפה שיכור

למעלה