במילה אחת:

iT DiS

New member
במילה אחת:

חרא... פשוט חרא!! חרא טהור מה שהולך בכדורגל שלנו.... חרא שופטים, חרא מגרשים, חרא שחקנים, חרא נשמה, חרא מנהלים, וואלה... גם חרא אוהדים... פשוט בושה מה שהולך כאן...והכדורגל נראה משבת לשבת כמו משחקים בין ד'2 ל-ג'3 בבית ספר יסודי בטימבקטו... אם לא יותר גרוע... נמאס לי. אני מיואש, זה סתם כל פעם מחדש קורע אותי מבפנים... אני מפסיק עם זה...

גם לי יש 2 מילים לומר....

אין מילים !!!!!.. לא מבין מה קורה פה,ומה הולך פה.. הפועל ת"א לא תירד כי השופטים יעזרו לה...וידוע ששונאים את הנגב.. סכנין האפסים גם אם מקבלים אדום,יש להם אחד אחר שישבור רגליים,ובני יהודה...שששששששששש,שקט שקט,היא מהמרכז,מותר להם הכל... אז אין לי מילים על מה שהלך במשחק הזה...כל מילה רק תעצבן אותי יותר..!!

מוצארט

New member
כולם ביזיון

ובמיוחד מזרחי וז'ינו. אתם שואלים למה? כי הם בוכים על השופט. מזרחי היה צריך להבקיע את 2 המצבים המאוד בטוחים שהיו לו, וז'ינו לא היה צריך לעשות את כל הטעויות מתחילת העונה. לבכות על שופט זה מאפיין של קבוצת תחתית, ולצערינו, כזאת הפועל ב"ש.

לבכות על שופט

זה באמת מאפיין קבוצות תחתית. אבל יש לזה בדרך כלל סיבות טובות- בדרך כלל באמת מפלים קבוצות תחתית לעומת קבוצות צמרת. עבור קבוצות תחתית גם כל נקודה חשובה ככה שבאמת יש על מה לבכות בניגוד לרוב הקבוצות (מרכז טבלא) שפחות לחוצות. מה שכן יש דרכים לעשות את זה. מזרחי וזינו בחרו בדרך ברברית שרק תגרום לשופטים להמשיך ולקפח אותנו במקום במקום להתעורר ולשפוט בצורה מאוזנת.

zuli4

New member
מצדיקה כל מילה שאמרת...

כולם שונאים את הנגב.. וכמו שסילבן שלום אמר: אם ב"ש תרד(טפו טפו) לא תהיה קבוצה שתייצג בליגת העל עיר ואיזור כל כך גדול..וחבל!! אבל את אף אחד זה לא מעניין...

למעלה