במילים פשוטות !

sharon669

New member
במילים פשוטות !

מישהו מוכן להסביר לי מה העבודה , ומה עושים בדיוק לאחר ההרשמה באתר : http://www.work1969.com מה העבודה בדיוק ? אף אחד לא מוכן לענות , כתבתי ל"אחראית" שלהם בישראל , והיא כצפוי נותת תשובה מטומטמת ומעורפלת , תראו את התשובה שלה : כתבתי לה : ---------------------------------------------------------- אכפת לך להגיד בבקשה באיזה סוג עבודה מדובר ??? מה ? עבודת פקידות , הקלדה , תכנות , תיוק , צפיה בטלוויזיה , בישול , הפצצת נמענים בדוא"ל , כריית מידע מהאינטרנט מה קשה להגיד !?!?!?!? והתשובה שלה : ---------------------------------------------------------- שלום שרון, המודעה הייתה מאד ברורה. זהו חלק מתהליך המיון שכל מי שענה למודעה אמור לעבור, כפי שנעשה בכל חברה רצינית ומכובדת, ומדובר בחברה כזו. המידע באתר אינו מעורפל לחלוטין ומאד ברור, לכן כדאי שתקראי בו שוב. היכנסי שוב לאתר, קראי את תוכנו,מלאי את השאלון הקצר בדייקנות, הורידי את חבילת המידע (באנגלית היא נקראת Package Decision ). חבילת מידע זו מרחיבה את המידע המופיע באתר והיא כוללת גם סרטון וידיאו שאת אמורה לצפות בו. לאחר שסיימת שלב זה, את אמורה להתקשר אלי לצעד הבא בתהליך. כל המידע יופיע באי-מייל שתקבלי. שימי לב שחבילת המידע עומדת לרשותך חינם למשך 72 שעות בלבד! כלומר, את אמורה לקרוא אותה תוך 72 שעות מיום שתקבלי אותה לתיבת האי-מייל שלך. מוסבר שם בדיוק מה עליך לעשות כדי להיכנס לחבילת המידע, וכמו כן מופיע שם מס' הטלפון הסלולרי שלי וכתובת האי-מייל שלי. אני גם אהיה חתומה על המייל שתקבלי. אין חומר בעברית. תהליך המיון נעשה אך ורק דרך האתר. בהצלחה, שלי שדר

י יעל י

New member
העצה הכי טובה שיש לי לתת לך

תעזבי את זה ותמצאי לעצמך עבודה אמיתית. הם לא מסבירים ויש להם סיבה - הם יודעים שאנשים שיש להם קצת שכל, יברחו כשישמעו את ההסבר. ולכן הם מעוניינים לטמון להם איזו מלכודת. תתרחקי מזה כמו מאש. יעל

siv30

New member
נו באמת, אני לא היתי מתאמצת

אומרת להם תודה, שלום ולא להתראות. אם היא לא יכולה לתת תשובה רצינית שכוללת מידע על סוג העבודה, הדרישות שלה, התגמול בגינה (כחומר רקע התחלתי ) ושולחת אותך לאיזה אתר עם מידע באנגלית, אני היתי עוזבת את זה.

ZION

New member
בעוד מספר שבועות יהייה כדאי להיכנס

לאתר www.mlmi.net כעת אפשר לקרוא חומר על האתר בעוד מספר שבועות ייכנסו לאתר מוצרים ושרותים שאתם בכל מיקרה צורכים וחלק מהשרותים והמוצרים חלקיכם צורכים או משתמשים

siv30

New member
ציון, סליחה על השאלה האינפנטילית

אבל מה קשורה הפרסומת שלך לאתר MLMI, שתעורר כאן ויכוח לדראון עולם על כן ולא, לבקשה שהועלתה לעיל? אם זה סתם נצול שרשור, היתי מאוד מעוניינת לדעת על כך בכותרת של ההודעה שלך. ואם יש לכך קשר לבקשה שבהודעה הראשית, אני אשמח שתבאר. תודה והמשך יום נעים.

ZION

New member
אין לי קשר להןדעה הראשית ואני נגדה

אני פועל כעת למצוא מוצרים או שירות שבכל מקרה אנשים צורכים אותם והכוונה היא: דלק גז אינטרנט טלוויזיה כבלים או יס עיתון אגב אם יש לך קשר למה שאני נקבתי כדלעיל או מוצר או שירות שעומד בתנאים כדלהלן 1 מוצר או שירות שניצרך ממילא כל חודש 2 פרישה ארצית 3 מתכלה כל חודש 4 מחיר וטיב - ממוצע פלוס ממחיר וטיב בשוק יוכל להיכנס לזירת השיווק אני תיקווה שדרכי תיצלח, וכך השיווק יהא הוגן הזירה נועדה שמי שהייה ראשון באחד לא יהא ראשון באחרים

מזכיר לי שזה היה בטלוויזיה החודש

הראו בטלוויזיה , נדמה לי בכלבוטק, תחקירניות שהציעו להם עבודה, וכל השיחה היתה נסיון להכניסם שיגייסו אנשים אחרים להציע להם עבודה כשבסופו של ענין אין עבודה, אלא כל אחד מגייס את הבאים אחריו. זו בעצם העבודה לגייס אחרים לגיוס אין עבודה. פירמידה של גיוס עובדים לאין עבודה. קשורים לנושא החבר'ה שלפני כשנה הפיצו את החוברצ: "הדרך אל האושר" של רון הבארד. גם שם הם עשו כסף רב מתרומות להפצת החוברת והרעיון שלה, כאשר מרבית הכסף נראה לי שולשל לכיסם הפרטי. נראה לי: להתרחק כמו מאש.

למעלה