במיקרה מצאתי את הפורום הזה

span26king

New member
במיקרה מצאתי את הפורום הזה

ראשית אקדים ואומר שהנושא קרוב לליבי מסיבות פרטיות. סבתי איתה הייתי בקשר הדוק חלתה באלצהיימר והדרדרה תוך שנתיים לשבר כלי. סבלתי בסבלה ואיתה את שנת חייה האחרונה. שנית אדגיש שאיני מוכר ולא אמכור בקרוב שום תוסף או מוצר כלשהוא. אז מה מעשיי פה? בתחביבי ובמקצועי בשנים האחרונות אני עוסק בפיזיולוגיה של הספורט. משונה הדברים אותם אתה מוצא כשאתה מחפש משהו אחר, כמו שכולנו יודעים
, אך לפני שנתיים בעודי קורא על תוספים לשיפור ביצועים בספורט והרכב גוף התחלתי להיתקל בתוספים לשיפור ביצועי המוח. בתור בחור סקרן התחלתי להיכנס לנושא וכבר שנתיים שזה תחביב שלי וגם משמש אותי להתמודד בכל מיני תסמינים בחיי. אין מדובר רק באלצהיימר אלא בכל אלמנט הפעילות המוחית - עוצמה, מהירות, תדר, ושליטה. (אלצהיימר זה החלק של המהירות) עלי להבהיר ולחדד שאיני סתם נוטל תוספים לשם שעשוע אלא חקרתי את מנגנון הפעולה וחיפשת פידבק על כל אחד ואחד בכל מיקרה למי שזה מעניין אותו תתחילו בגוגל עם המילות חיפוש הבאות: piracetam choline hydergine vinpocetine acetyl-L-carnitine ALA (alpha - lipoic acid glanathamine nicergoline piritinol bacopa phospatidyl serine ויש עוד הרבה למשפחת החומרים קוראים nootropics מקווה שעזרתי במעט

אירילה

New member
תודה לך ליאור על האינפורמציה שהעברת

לנו כאן. נשמע מעניין ,אני לפחות מסקרנות אבדוק.

span26king

New member
בבקשה - הינה עוד קישור

HEDWEB - http://www.biopsychiatry.com/alz.htm משם אפשר להגיע לעוד הרבה קישורים. כל מה שמצוטט שם זה מחקרים מדעיים. לצערי לאחר שיחה בחג עם סבא וסבתא של חברה שלי יש כל כך הרבה חשדנות ובורות בנשוא אצל הדור הישן. הם מוכנים לבלוע כל כדור שהרופא נותן אבל לשמוע על אוכל בריא או צמחים הם לא רוצים חבל בשבילם.

למעלה