במי אתם הייתם בוחרים? מלרוז או קרידי ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
A Almighty Efraty New member 11/3/08 #6 ../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifקרידי. מה כאילו בגלל שהטרול אמר שהגיע למלרוווווווווווווהיייייייייתתתתתתת לזכות?
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifקרידי. מה כאילו בגלל שהטרול אמר שהגיע למלרוווווווווווווהיייייייייתתתתתתת לזכות?
N NP16 New member 11/3/08 #7 אני אוהב מאד את שתיהן, אבל מאד,אם הייתי צריך לייצר פיינל 4 מכל העונות הן שתיהן בו. אבל קארי די. נו,ג'ואניות עושות לי את זה.
אני אוהב מאד את שתיהן, אבל מאד,אם הייתי צריך לייצר פיינל 4 מכל העונות הן שתיהן בו. אבל קארי די. נו,ג'ואניות עושות לי את זה.
ה הטופ מודל הבא New member 12/3/08 #8 פחחחחחחחחחח דאאאאאאא מלרררררררררררוווזזזזזזזזזזזזזזזזז לאא רואההה מממטררררררררררררררר אתתת קרידיייייי בדוגמננוותתתת @@@ פורטפווללייווו?? א=ל=ו=ההההההההההההההההההה===יייי ועווצצרר נשיממההה הפווררטפוילווייי שלל קררידייי?? לאאא שווההההה יחסססס מלררררררררווזזזז מקקקווםםם 1וסגידההה לתמונוווווווווותתתת Wלהההה אפילווו שבמציאותת היאא לאא משווו כיי עונהה 7 ז=ו=ע=ע=הההההההה
פחחחחחחחחחח דאאאאאאא מלרררררררררררוווזזזזזזזזזזזזזזזזז לאא רואההה מממטררררררררררררררר אתתת קרידיייייי בדוגמננוותתתת @@@ פורטפווללייווו?? א=ל=ו=ההההההההההההההההההה===יייי ועווצצרר נשיממההה הפווררטפוילווייי שלל קררידייי?? לאאא שווההההה יחסססס מלררררררררווזזזז מקקקווםםם 1וסגידההה לתמונוווווווווותתתת Wלהההה אפילווו שבמציאותת היאא לאא משווו כיי עונהה 7 ז=ו=ע=ע=הההההההה
N NP16 New member 12/3/08 #10 לא נראה לי זה היה בכוונה. אולי זה היה במקום למחוק את אפרת, או סתם תפוז והשטויות שלו.
N NP16 New member 12/3/08 #11 אפרת השניה כמובן. ולי אישית גם אין כמובן שום דבר נגד ההודעה שלה, אני סתם יכול להבין למה אולי אולי ירצו למחוק
אפרת השניה כמובן. ולי אישית גם אין כמובן שום דבר נגד ההודעה שלה, אני סתם יכול להבין למה אולי אולי ירצו למחוק
A Almighty Efraty New member 12/3/08 #12 ../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifאין שום סיבה למחוק. הגיע הזמן שמישהו יאמר את זה,ושמגיע לו להחסם.
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifאין שום סיבה למחוק. הגיע הזמן שמישהו יאמר את זה,ושמגיע לו להחסם.
M M o n t i New member 13/3/08 #14 ../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif עם כל אהבתי הרבה למלרוז המלכה קארי די,זו קארי די.מושלמת שלי . התושיה אחרי הבושה שג'ואני לא זכתה.
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif עם כל אהבתי הרבה למלרוז המלכה קארי די,זו קארי די.מושלמת שלי . התושיה אחרי הבושה שג'ואני לא זכתה.
כ כרטיס מגנטי New member 13/3/08 #16 ברור שמלרוז אני לא נוהגת להגיב פה אבל אני ממש לא מבינה למה כולם אוהבים את קרידי כל כך. היא לא ממש יפה, ולמרות שהיא מצטלמת טוב בתצוגה מלרוז הייתה פי 1000 יותר טובה..
ברור שמלרוז אני לא נוהגת להגיב פה אבל אני ממש לא מבינה למה כולם אוהבים את קרידי כל כך. היא לא ממש יפה, ולמרות שהיא מצטלמת טוב בתצוגה מלרוז הייתה פי 1000 יותר טובה..
ה הטופ מודל הבא New member 14/3/08 #19 ../images/Emo41.gifכללל מייללהה חוץץ מזההה שקרידיי מצטלמתת מזעזעעעעעעעעעעתתתתתת @@ באאאמתתת שאיןןן בההה כלוםםם ומלרוזזזז שולטתתתתתתתתתתתת תתחיללייי להגיבב יששש לךךך דעהה טובההה @@@
../images/Emo41.gifכללל מייללהה חוץץ מזההה שקרידיי מצטלמתת מזעזעעעעעעעעעעתתתתתת @@ באאאמתתת שאיןןן בההה כלוםםם ומלרוזזזז שולטתתתתתתתתתתתת תתחיללייי להגיבב יששש לךךך דעהה טובההה @@@
S S t r a w b e e r Y New member 13/3/08 #18 תאמת שזה ממש ממש קשה../images/Emo2.gif שתיהן פשוט מעולות אבל אחרי שראיתי את התמונות של שתיהן לאחר התחרות של קארי היו הרבה יותר טובות ואת של מלרוז לא אהבתי בכלל חוץ מאיזה שתי תמונות. ככה שאני בוחרת בקארי
תאמת שזה ממש ממש קשה../images/Emo2.gif שתיהן פשוט מעולות אבל אחרי שראיתי את התמונות של שתיהן לאחר התחרות של קארי היו הרבה יותר טובות ואת של מלרוז לא אהבתי בכלל חוץ מאיזה שתי תמונות. ככה שאני בוחרת בקארי
J JoNy Boi New member 14/3/08 #20 לא יודע מלרוז נראית זוועה במציאות במיוחד בראיונות כשהיא הייתה עם הקוקו אז יש לה עור של זקנה ומלא פלולות..לא הטעם שלי בכלל..אז קארידי
לא יודע מלרוז נראית זוועה במציאות במיוחד בראיונות כשהיא הייתה עם הקוקו אז יש לה עור של זקנה ומלא פלולות..לא הטעם שלי בכלל..אז קארידי