במלאי

rinat7

New member
במלאי

אחרי סוחרי המדבקות השמנים הממגים הטריקים ובסירות אני מרשה לעצמי להישתתף בחגיגה יש כרגע באקאי חדש ברייז חדש וטריק לבן 60שעות אשמח גם לענות על שאלות מיקצועית בכול תחום גם שלא קשורות למוצרים שלנו להיתראות מיקי

ronga

New member
ברוך הבא !

מיקי שלום, אכן מקצוענים בשטח יעלו את רמת הידע ובטיחות כולנו, בתקווה לשיחות מענינות! לגבי פירסום, מדיניות תפוז היא נגד (כולל כל מספרי הטלפון...), וישנם גם מחיקות מתעמם, אני למד מניסיון וכל עוד זה בגבול הסביר וכחלק מהעברת אינפורמציה ולטובת הכלל... שייהנו כל הצדדים, יותר מזה, אני יכול להמליץ לך ולכולם להשתמש בלוח האתר אשר כים עוברים בו מעל 100 גולשים ביום להתראות רון

ברכות למקצוענים

אכן מבורכים יהיו כל המקצוענים שמצטרפים ללא הבדל דת גזע מין ושפה אבל למה לכנות מקצוענים קצת פחות ותיקים סוחרי שמנים ומדבקות כשכל חטאם הוא לסייע לחבריהם הפחות מקצוענים לחסוך כמה "גרושים" שלא יפלו לידיים מקצועניות שרק מיבאות ומוכרות וחלילה להן מלסחור!!!

ronga

New member
"חזור שנית"... (הגששים)

שלום שמואל, קראתי כמה פעמים אך לא הבנתי את שאלתך, בכל אופן אם זה מופנה אלי, אז אין קשר בין נסיונם ומקצועיותם של המדריכים, ובין חברה שיכולים לשפר את השרות לכולנו. שאלה יירבו וגם אלה תודה רון

הגששים

היי רון לא לא התכוונתי אליך שוחח עמי טלפונית ותקבל באורים לפליטות קולמוסי בשעות לילה משונות

ספר לחברה

מה קנית, ממי קנית, כמה שילמת, איזה מצנח, איזה מנוע, מה קיבלת עוד ? קסדות, קשר, עגלה ?

למעלה