במלאת חודשיים להסגר שלנו

יוליקה

Member
מנהל
במלאת חודשיים להסגר שלנו

נסענו לראות את הנכדים שלנו בגבעתיים ובניר צבי!!
בלי חיבוקים ובלי נישוקים... ובשמירת מרחק!!
אבל ראינו מרחוק אחד אחד מתוק אהוב ואוהב!!

יוליקה

Member
מנהל
הנייה 10 - הבלגן בתפוז הוא לא רק אצלך

אני חודש לא יכולתי להיכנס בכלל לפורטל תפוז ולא חשוב באיזה שם!!
לגופו של ענין,
האם את כלכלנית בהשכלתך?? אם לא אז איך את קובעת ש-
ואני נשארת בדעתי הפסקת חודש אחד ללא הכנסות עדין לא הורידה משהוא לקרשים... ראשית, זה לא חודש אלא חודשיים...
בעלי אולמות שמחות, בלי מחזור מזומנים הם כן יורדים לקרשים כי אין להם הכנסות לשלם לנותני השירותים שלהם...
בעלי חנויות בקניונים, אם אין הכנסות אין מאיפה לשלם את המיסים הקבועים,
כמו שכ"ד, ארנונה, מס הכנסה, מס ערך מוסף... לפני שהם מרוויחים אגורה אחת בשביל פרוסת לחם...
אז, את עושה הכללה גדולה מאד...
אם אני לא הייתי מקבלת חודשיים פנסיה... האם לא הייתי מגיעה גם אני לפת לחם??? מזון, תרופות, ארנונה, חשמל, מים, ביטוחים, דלק וכד'

הניה 10

New member
יוליקה נשארת בדעתי
בזאת אני מאמינה אנשים נבונים חסכו לשעת צרה,,או חושבים על ימים שחלילה לא יכולים לתפקד חלילה חולים, או יש אסונות טבע רעידות אדמה וכו" אדם נבון מכלכל את העסק שלו בנבונות ולא חושב רק על היום שהעסק מנוהל טוב,

הנה התחילו לפתוח עסקים אני מאמינה שרובם רובם יספגו את החודשים אם היה נמדד מעבר לכך בהרבה היתי מקבלת ,אבל לא חודש חודשים,,נראה לי שיש פה יותר אלמנט של פחד ,מהלא ידוע ומתי יפתח העסק מאשר המציאות

הניה 10

New member
אתמול ראיתי בטלויזיה שדוכני הפלאפל

פתחו את הדוכנים שלהם והתחילו למכור, שמחתי בשבילהם,,שמחתי בשביל עצמי אני אוהבת פלאפל

הניה 10

New member
תיבת המסרים שלי לא עובדת עשיתי
נסיון שלחתי לעצמי, זה נכנס, ,אבל לא פותח את הנכתב רק הכותרת
שזו תהיה צרה יחידה,

נימה3

New member
אני זוכרת את המפגש הזה היה מאד מוצלח ונעים
אולי עם סיום ימי הקורונה ניזום מפגש נוסף באיזה מקום. נעים להיפגש.

הניה 10

New member
איזה יופי כולן נראות צעירות ןרעננות
תענוג לשתוף את העינים

הניה 10

New member
נתקלי ביוטיוב בפורם של אוכל מקסים
וגם איש מאד נעים ומעביר יפה
אולי מכירים מקס מלכיאל ,,ממש תענוג

tamarsharoni

New member
אני כנראה קצת מפגרת .
לפחות ביום אחד , נשארת באתמול .
שכר המינימום עומד על 5300 ש" לחודש . בסכום כזה , אפילו אם שני ההורים עובדים אי אפשר לדאוג למשפחה עם 2 או 3 ילדים , שלא לדבר על משפחות חד הוריות . מה ישימו בצד ?
&nbsp

הניה 10

New member
תמר את לא מפגרת,,לא מדובר על אנשים עניים +
מדובר על מעמד ביניים,שלעיתים או לרוב גם האשה עובדת, ואנשי עסקים הם באמת לא אנשים עניים

tamarsharoni

New member
כשכתבתי מפגרת , התכוונתי שנשארתי ביום אתמול .
מבחינת נושא השיחה . אם מדובר במעמד הביניים , אז את די צודקת , למרות ש, [אני חוזרת על מה שאמרתי אתמול/שלשום] מעמד הביניים אינו מקשה אחת . יש ביניהם גם כאלו שרק האף מציץ מעל המים , ויש שלא ראו את המחר , בבחינת , אכול ושתו כי מחר נמות . חס ושלום , חס וחלילה , טפו , טפו , טפו . חמסה , חמסה , חמסה . שמן מים ,שאלוקים ישמור , שכחתי משהו ?
ושבת שלום לכולם .
&nbsp

הניה 10

New member
תמר יקירתי בכל מרקם זה לא אותו דבר,יש ענים מרודים ויש פחות
מעמד הבינים לא אותתו, גם לא העשריון העליון לא אותו דבר, בעלי עסקים גם לא אותו דבר יש ויש ,,
אני חושבת חוסר הודאות שלא ידעו מתי יסתים הכניס אותם ללחץ,חשבו שלא יפתחו את עסקיהם
למעלה מחודשים, אלא הרבה יותר מאוחר,,וזה כבר מספיק להכנס למרה שחורה,,לא היתי רוצה להכנס לנעלים שלהם, מאחלת לכולם שהעסקים שלהם ישגשגו,וישכחו בעתיד
את את מה שעברו, זה לא קל, להשתדל באמת לקנות מאותם עסקים שהיו בשפל ולהעלות להם את המורל,

tamarsharoni

New member
היי טליה , ברוכה הבאה ,

את לא היחידה , כולנו כאן סבתות וכולנו מתגעגעות לנכדים .אבל זה מה יש כרגע ואנו מנסים להעסיק עצמנו בבית עד כמה שאפשר . אתמול , יום שישי בבוקר הבן הביא לי את ההזמנה מהסופר , למזלנו , הוא בא עם אחד הנכדים והיה כף לראות אותו . "בתמורה" ציידתי אותם בשניצלים , עוגיות , ועוגות תוצרת בית , וביכורי שסק מהגינה שלנו . מכיוון שאני לא בת 18 יצא שיום שלישי הכנתי שניצלים ,יום רביעי עוגות וחמישי עוגיות והרי לך טליה ,שרות התעסוקה לחלק גדול מהשבוע .
שיהיה גם לכם שבוע טוב ומבורך , וכמובן הרבה הרבה בראות , תמר .

למעלה