שנה נוראית, כל שנותר לנו הוא לאחל לבריאותם וחזרתם של כל החטופים, הצלחת כוחותינו להכניע את כל האויבים שלנו ושנדע רק ימים טובים.נזכור ולא נשכח.
משפחת חורזים וכותבים מייחלים לשובם של החטופים .
מחזקים את ידי צה"ל ומקווים שצה"ל יחסל את האוויב וכל חיילינו ישובו בשלום.
צפה בקובץ המצורף 117911
יום קשה!!נזכור ולא נשכח.
צפה בקובץ המצורף 117911
כמו לפני שנה הבן שלי וחבריו המילואימניקים עוברים בקיבוצים בהם לחמו. כתזכורת ללפני שנה הוא דואג לנו כשהאזעקה תופסת אותנו. טוב, רק אחת ולא כמה עשרות. כמו לפני שנה גם אני דואגת כשהטילים משוגרים על שדרות וסביבתה, היכן שהוא נמצא. כמו לפני שנה אנחנו אוכלים את הלב בתסכול ובדאגה לגורל החטופים. הרבה מהם נרצחו, מה שמעצים את החששות לגורל הנותרים.נזכור ולא נשכח.
צפה בקובץ המצורף 117911
והנבלה עדיין חיכמו לפני שנה הבן שלי וחבריו המילואימניקים עוברים בקיבוצים בהם לחמו. כתזכורת ללפני שנה הוא דואג לנו כשהאזעקה תופסת אותנו. טוב, רק אחת ולא כמה עשרות. כמו לפני שנה גם אני דואגת כשהטילים משוגרים על שדרות וסביבתה, היכן שהוא נמצא. כמו לפני שנה אנחנו אוכלים את הלב בתסכול ובדאגה לגורל החטופים. הרבה מהם נרצחו, מה שמעצים את החששות לגורל הנותרים.
שנה, כמה עצב, כמה כאב.
לא רק חי, גם יודעים איפה הוא, אז למה לא מחסלים אותו?והנבלה עדיין חי
דיווח: "סינוואר חי, יצר קשר עם קטאר בימים האחרונים"
סוף לאי-הוודאות לגבי מצבו? בדיווח ברשת הסעודית "אל ערביה" נטען כי מנהיג חמאס יצר קשר עם המתווכת אחרי הפסקה ארוכה. על תמונתו בדיון עם הרמטכ"ל סומן סימן שאלה, אבל בארה"ב העריכו כי הוא בחיים "ומקבל החלטות קריטיות"www.ynet.co.il
גם אם יודעים איפה הוא נמצא קשה לחסל אותו ברגע שהוא מוקף חטופים, אחרת היו מחסלים אותו מזמן כמו שעושין עם ראשי החיזבלהלא רק חי, גם יודעים איפה הוא, אז למה לא מחסלים אותו?
מסיבות מובנות וידועות לכל ישראלי באשר הוא כזה.לא רק חי, גם יודעים איפה הוא, אז למה לא מחסלים אותו?
וואייי ימח שמו וזכרווהנבלה עדיין חי
דיווח: "סינוואר חי, יצר קשר עם קטאר בימים האחרונים"
סוף לאי-הוודאות לגבי מצבו? בדיווח ברשת הסעודית "אל ערביה" נטען כי מנהיג חמאס יצר קשר עם המתווכת אחרי הפסקה ארוכה. על תמונתו בדיון עם הרמטכ"ל סומן סימן שאלה, אבל בארה"ב העריכו כי הוא בחיים "ומקבל החלטות קריטיות"www.ynet.co.il
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.