במלתחה של כל אשה...

במלתחה של כל אשה...

מומחי אופנה רבים ממליצים להשקיע בכמה פרטי יסוד ועליהם לבנות את המלתחה. דרך זו מאפשרת לשלב בין פריטים יקרים וזולים, קלאסיים ואופנתיים לקבלת מראה נהדר. סקר: 1. האם אתן פועלות בדרך זו? האם כך אתן בונות את המלתחה שלכן? 2. מה הם פריטי היסוד שאתן לא יכולות להסתדר בלעדיהם? 3. האם יש פריטי יסוד שפשוט לא מצאתן גרסה טובה שלהם בחנויות בארץ?

../images/Emo66.gif תשובתי../images/Emo66.gif

1.אני לא מאמינה בכול מיני של מומחי אופנה אני מנסה לגבש את הטעם הפרטי שלי. אם אני לדוגמא אחשוב לשים חולצה ורודה זה לא אומר בהכרח שאשים צלצלית ורודה אני אשים ירוקה 2.הפרטי היסוד שיש לי זה ג'ינס של זיפ שחבר שלי קנה לי ליום הולדת, מגפים, וגופיות סבא. 3. לא

נכנסתי במקרה לפורום.....

1. לפעמים - כשיש משהו שהוא נחוץ וקלאסי וחסר לי, אז צריך שיהיה, אבל בעקרון קונה מה שאוהבת ושמתאים לי. למשל כשלא היה לי עליונית (על רעיון השרוולון) אז קניתי אחד בצבע לבן-שמנת ביריד המותגים כשלא ממש הייתי צריכה אלא כי מצאתי והוא היה מצמר עם חורים ענקיים - כזה שישתלב על כל דבר. 2. אם אני לא טועה זו הייתה שאנל או אחרת ידועה שאמרה שגרדרובה של אישה אינה מושלמת - אם אין בה שמלת ערב שחורה. הפריטים ההכרחיים בעיניי הם: פריטים שחורים בכל פריט (חולצה, מכנס, חגורה ג'קט ועוד) מעיל שיתאים להכל ג'קט שיתאים להכל חגורת עור שחורה מגפיים שחורות ג'ינסים (מאד אוהבת) גרביים גבוהות לחורף טי שירטים חלקים צבעוניים הרבה פריטם יש לי בלבן ובשחור - לא מעורבב, (במיוחד חולצות או גופיות ) כי אלו יכולים להשתלב עם כל דבר. אבל כל זה לא יהיה שלם בלי התכשיט שיעשה את זה.... או האיפור.... ועל זה אפשר להרחיב עד אין סופ
3. גרסה טובה זה אינדיבידואלי....
בסופו של דבר לא כולנו מעצבות את הבגדים אלא רוכשות ממה שהמעצבים ממציאים לנו. באירוע ההשקה של משקפי השמש / הראיה של המעצבת שהשיקה את הבושם 212 (לא זוכרת את שמה), נאמר שם דבר מאד מעניין, עבור אחת כמוני שדווקא חשוב לה הנוחות יותר מאשר הפוזה של המראה: את יכולה ללבוש שמלה גם ב-20 דולר, אבל הנעליים חייבות להיות איכותיות. הרעיון הוא שנעל לא יפה, בלויה או לא מתאימה יכול להרוס גם שמלה (או בגד) של 500 דולר (או כל המרה אחרת לשקלים. לעומת זה נעל איכותית / יפה, יכולה לפאר אפילו בגד פשוט / זול.

yael800

New member
עונה

1. האם אתן פועלות בדרך זו? האם כך אתן בונות את המלתחה שלכן? לא במתכוון אבל ככה הרבה פעמים יוצא, אני קונה פריטים שאני יודעת שיתאימו לי לרוב. 2. מה הם פריטי היסוד שאתן לא יכולות להסתדר בלעדיהם? גי'נס, גופיות בייסיק: סבא, ליקרה.., נעליים, מעיל, ג'קט, חגורה. מצטרפת לכך שרוב הפריטים הבסיסיים שלי בשחור. 3. האם יש פריטי יסוד שפשוט לא מצאתן גרסה טובה שלהם בחנויות בארץ? לא

ענתוש 24

New member
אצלי

1. לרוב שאני קונה משהו אני חושבת על כמה פריטים מהארון שהוא יכול להתאים להם (או קונה כמה כאלה
) 2. פריטים שחשוב שיהיה בארון: סנדלים אלגנטיות שמלה שתמיד קוצרת מחמאות מגפיים איכותיים (ועל זה שווה להוציא
) ג'ינס שיושב ב-ו-ל ג'קט מחויט שיכול לשדרג כל הופעה חגורה בצבע נייטרלי שאפשר לשלב עם כל מכנס אגב- אצלי ה-צבע הוא חום ולדעתי הוא מושך את העין הרבה יותר משחור, אז כל פעם שאני מחפשת משהו סולידי- נעליים, חגורה, מעיל, מכנס.... אני אעדיף חום על פני שחור. 3. לא

loligoth

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני כ-ל---כ-ך מסכימה בקשר לחום! הוא נייטרלי בדיוק כמו שחור, והרבה יותר משדרג ממנו. לרוב אני ממש שונאת שחור. זה צבע שנארה לי מאוד מדכא ובולע את שאר הצבעים... אני מעדיפה צבעוניות. חום תמיד משתלב הרבה יותר טוב משחור.

candy77091

New member
עונה

1. כן ברמת העקרון. 2. גינסים, חולצות טריקו , חולצות לייקרה צמודות בצבעים בסיסיים שחור, לבן,חולצות אלגנט(לראיונות וכאלה). 3. לא ממש חיפשתי משהו כזה.

דינוסיק

New member
../images/Emo39.gifעכשיו אני../images/Emo39.gif

1. אני מנסה אבל לא תמיד זה יוצא. לפעמים את בא לקנות משהו בייסיק ויוצאת עם דברים אחרים שפשוט אי אפשר היה להשאיר בחנות.
אני מנסה לפני כל עונה להעריך מה אני חייבת לקנות, מה אפשר לקנות ומה עדיף שלא לקנות יותר. 2. הכי בייסיק זה ג'ינס כמובן, כזה שאפשר לדפוק איתו הופעה וגם ללבוש ביום יום. 3. לא תמיד אני מוצאת ג'ינס טוב. כשהייתי מידה קטנה זה היה קל אבל עכשיו זה ממש אתגר. הצעות יתקבלו בברכה.

ועכשי ואני

1. לגבי פריטים בסיסיים - זה לא תמיד נכון שפריטי יסוד בונים מלתחה. גם אופנת פריטי היסוד משתנה וואתם צריך גם להחליף לפעמים. לעיתים כשאני אני רואה פריט שיכול לשרת אותי יותר מעונה אחת ויש בו משהו קלאסי במובן שלי את האופנה, אני מוכנה להשקיע בו יותר. ובלי קשר החלטתי בזמן האחרון לקנות כמה שפחות וללכת עם מה שיש ויש הרבה, וגם ללכת עם בגדים של אמא שלי מכל השנים, שהם באמת מדהימים. 2. פריטי היסוד שלי: אני מניחה שג'ינס טוב שיושב מעולה, ג'קט שחור חצי מחוייט שבא טוב עם כל דבר. מגפיים, אצלי הם בעיקר חומים ומאיכות מעולה שהוכלים טוב עם ג'ינס. סנדלים נוחים וגבוהיים שמתאימים לרוב השמלות ( זה כשצריך ללכת לחתונות) יש לי בצבע צהב והם מעולים. ואני חושבת שמעיל ארוך מצמר שקניתי לפני איזה 4 שנים במנגו שכל שנה אני הולכת איתו שוב ושוב. 3. יש בארץ הכל ואת הקניות הכי טבוות שלי אני עושה כאן, אז לא חסר כלום.

loligoth

New member
../images/Emo214.gifטםטםטם

הפריטים שלדעתי צריך הם גופיות בצבעים שונים שיושבות בדיוק על הגוף, נעלי עקב שחורות אלגנטיות, ג'ינסים, חגורה בצבע נייטרלי, גרביונים/טייצים, קרדיגנים בצבעים מאוד בסיסיים [אפור?] ונראה לי שזהו... מהפריטים שיציינתי - יש לי את חלקם. צריכה לקנות כמה גופיות שחסרונן מאוד מורגש לי [לבן/שמנת, ורוד בהיר וסגול], קרדיגן אפור כלשהו שאני מוכרה לקנות וחגורה [אין לי אפילו אחת! זה נורא!]. אלה פשוט פריטים שמשדרגים כל הופעה אם משלבים אותם בצורה מתוכחמת והם מתאימים להכל שזה פשוט נפלא בעיניי.

אני מתה לקרדיגן אפור

היו מהממים בפול אנד בר ואני פיספסתי. זה די מבאס כי היום סוף סוף קר ובא לי על אחד כזה. אני גם חושבת שתיק מהמם זה אחד הפריטים החשובים ביותר מבחינת פריטי הבסיס וגם ניראה לי שצעיף.

למעלה