במסגרת בדיקתי האם אני היחידה

n o t h e r e

New member
במסגרת בדיקתי האם אני היחידה

ש"דפוקה" יש לי שאלה אליכם: מה אתם חושבים כשאתם רואים בעלי חיים בטבע מזדווגים? בסרטונים ששולחים באימייל או בטלויזיה... האם אתם חושבים שלהזדיין זה בהמתי? לילה טוב

../images/Emo6.gif

Limbonic Art

New member
הממממ...

התשובה היא כן ולא אני לא מביטה בבעלי חיים מזדווגים- אצלהם זה מעט חייתי אחרי הכל ובאימייל כל סרטון ששולחים לי נמחק - ככה שזה מנגנון נחמד ביותר
לא הייתי מעוניינת לראות אקט כזה או אחר לא עם בעלי חיים ולא בין אנשים , אישית זה לא מעניין אותי במיוחד ועלול אפילו לגרום לי קצת בחילה (לא ממש בחילה אלא רתיעה מסויימת) אבל אם אני חושבת שקיום יחסי מין זה בהמתי... אז זה תלוי מאוד אם מדובר בזוג אוהב שעושה זאת מתוך אהבה, רצון ומשיכה - זה אפילו נשמע יפה... אם זה סטוץ' זה מגעיל ועלול להיות בהמתי- סתם יצר בלי טעם והרבה ריקנות (לפחות ככה זה נשמע)

סתם לשכב זה בהמתי/חייתי

אבל להיות במצב אינטימי, לפחות בשבילי, זה כיף. אני הטרו ככה שזה קצת שונה בשבילי... האם הנאות אחרות כמו ליטוף וחיבוק אינטימיים הם גם בהמתיים?

אני לא אוהבת את אלו.

זה בהמתי אם מי שמשתתף באקט חושב בצורה בהמתית. אני לא אוהבת לראות סרטונים של חיות מזדווגות, זו פעולה פרטית מדי, אפילו שהם בעלי חיים. גם לא אוהבת לראות אותן עושות את צרכיהן מאותה סיבה.

למעלה