אז קנינו מתקן ל "על האש" חדש. טרם הגיע (אל דאגה, לא אירחנו בעצמאות).
וכיוון שהזוגי לא אוהב לעשות על האש, ואני מאוד אוהבת לאכול ולא אכפת לי להכין,
העסק יהיה תחת פיקוחי
ועכשיו - אשמח למתכונים. לא, לא כמו שאמרה לי הקוסמטיקאית שלי - מתחילים עם אסאדו, עוברים לאנטריקוט והקינוח הוא שומן כבש.
אז לא כזה.
עד היום, כשהפעלנו את המתקן הישן, הכנתי ככה: קבב (לפי המתכון לקבבונים אפויים בתנור של מישי),
פרגיות בסטייקים או שיפודים לפי הסבלנות, חזה עוף לזוגי שחובב אותו (אני לא) ודגים.
ואתם? או אולי רטבים מיוחדים?
תודה.
וכיוון שהזוגי לא אוהב לעשות על האש, ואני מאוד אוהבת לאכול ולא אכפת לי להכין,
העסק יהיה תחת פיקוחי
ועכשיו - אשמח למתכונים. לא, לא כמו שאמרה לי הקוסמטיקאית שלי - מתחילים עם אסאדו, עוברים לאנטריקוט והקינוח הוא שומן כבש.
אז לא כזה.
עד היום, כשהפעלנו את המתקן הישן, הכנתי ככה: קבב (לפי המתכון לקבבונים אפויים בתנור של מישי),
פרגיות בסטייקים או שיפודים לפי הסבלנות, חזה עוף לזוגי שחובב אותו (אני לא) ודגים.
ואתם? או אולי רטבים מיוחדים?
תודה.