במסגרת הבוקר לילה שלי

במסגרת הבוקר לילה שלי

עלו בראשי הרהורים על הסבה מקצועית ובחנתי את האופציות העומדות בפניי בכובד ראש... הרשו לי שלתף אתכם בקמצוץ מהגיגיי[ השפויים יותר, תתפלאו]| הדגש| מלצרית- הום סנטר הקים סניפים בכל הארץ רק בזכותי. כל ספל שהגשתי אי פעם לאורחים או לעצמי נשבר איכשהוא. ירד מהפרק מלצרות. פקידה-זה יהיה מצחיק לומר שאני לא יודעת להקליד, אבל אני באמת לא , נו. גם ירד מהפרק. מוכרת בחנות בגדים-" לא לא אל תקני פה, את נראית נחמדה , ממול מוכרים את זה ב חצי מחיר" הייי למה פיטרו אותי??! שוטרת-" נשבע לך זה היה ירוק ברמזור ויש לי 15 ילדים ואני מובטל [הוא נוסע במסדה חדשה]" טוב סע חמוד.. , מה, לא תקבלתי? מדינת משטרה! מחליפה את דני רופ" תעבירו ערוץ מחר יהיה כמו היום, אולי גשם" אתם מעדיפים את דני רופ? אפלייה על רקע מיני בטלויזייה!! כבאית-" חבר'ה מישהו בא לעשות על האש?" אין לכם תקנים? חבל דווקא קסם לי הרעיון עם הזרנוק. סופרת- " מה ז"א אני צריכה לשבת בכלא קודם כדי לפרסם את חוויותיי מכלא הנשים?" רצח מו"לים יביא אותי לשם?? זמרת- לא לא, זו שוב עבודה בלילה, למי יש כוח? רופאה בכירה- " הנשמה מפה לפה? השתגעת? המקום מלא חיידקים,הוא נפטר?, חוסר מזל,לא הבנתי למה אני צריכה לקחת את האחריות על עצמי" גם ככה לבן לא הולם אותי. מורה- דווקא כייף, חופש גדול, פסח, חנוכה, שביתה שביתה שביתה שביתה, אאאאהההההההההה אני שוב מובטלת... נמשיך לחפש. דוורית-" אהממ משפחת כהן? לא? לא נורא תחתום לי פה על הדואר הרשום, ותודה על זמנך. מה ז"א אתה לא רוצה וזה לא שלך? זה גם לא שלי, אז קח ותחתום" שיפטרו, אני לא אשמה שאנשים לא מוכנים לחתום! קופאית בסופר- אני לא דוברת רוסית. נגרית- דווקא עזרתי לדוד שלי להרכיב שולחן וכסאות מאיקאה, אבל שהשלכתי עליו כמה ברגים הוא חזר בו מההבטחה לפתוח איתי נגרייה. אחות- אחי אמר שהוא לא מוכן לשלם לי עבור זה, ושהוא גם ככה סובל.[לא מספיק בשקט לטעמי] עורכת דין- אני בחורה ישרה. מוכרת פרחים- אני אלרגית. בעלת מפעל לשוקלד וקרמבואים- " לא לא אל תארזו את זה בקרטונים, שימו אצלי במשרד" מה ז"א פשטנו רגל? טוב תביא קרמבו לחשוב על זה.[מוקה ברור] נהגת- המשפחה שלי לא מסכימה לי אפילו אם אני אחדש את הרשיון:) ציירת- אני אלופה בציור לבבות וסמיילים. מה לא שם את זה בגלרייה? גם כן גלרייה. אחרי חשיבה מרובה[ ועוד לא 12] החלטתי שהכי מתאים להיות מנכלית בכירה בהיי טק. פניות הולמות ייענו בחיוב.

משונה

טרם התקבלה לי שום פנייה. ואני לא מרשה לאף אחד לגחך פה אבל תוך כדי כתיבת ההודעה הקודמת, שמעתי רעש נפץ בבית, אמא שלי הפילה כוס[ את הכוס תה שלי עם הנענע! הייתי מקלללת אותה אם היא לא הייתה אמא שלי] כנאמר התפוח לא נופל סתם, כוח המשיכה , ניוטון? אופס השעה 12 לילה טוב ילדים וילדות!!!

יו

יש לי עוד 7 דקות על מה אני אתלונן [ לא באמת חשבתם, על מה לא?] אין לי תה, אמא לא מוכנה להכין לי חדש, ואני שוקלת לקנות ספלי פלסטיק[ עם מיורים של פו הדוב] ומימייה.כמו כן אני רוצה להתלונן על מישהי שכל היום צועקת היי ואומרת פאף ואני נדבקתי ממנה. פאף[ זה מלווה בקפיצה ובניעור הראש אבל אני עייפה כאמור]. ואני רוצה סיפור לפני השינה. טוב אני אישן גם בלי [ אני חוששת מסיפורי הלמד במקצת] וגם אני כמעט הכנתי שניצל[במחשבה זה גם נחשב] וסנופה לא באה אלי[ולא סנופה במחשבה בלבד זה לא עובד בכל מצב]. עוד לא 12? התלונות אוזלות לי [ חה!] והיו לי אמש 3 מצתים, בלי שום קשר[ בעצם עם] אתם מכירים את פיית השיניים שאם נושרת לך שן[ לא בגיל 80 למד]אז הפייה תיתן לך מתנה בתמורה? יכול להיות שהיא לקחה לי את המצתים לחלק אותם כמתנות? נשמע לי סביר, הלו תחזירי מייד! זו לא מתנה נאותה לילדים! טוב שעתי הגיעה ובהזדמנות זו אני רוצה לומר כמה מילות הספד , ליום היקר הזה ולשמש שכשאקום כבר לא תזרח מן הסתם, לשופינג שלא אעשה היום,ולחיי המין האבודים שלי [ שיהיה]. גוטה נחט.

לא כל כך התיישב לי

בערך 80 אחוז מהתאורים העצמיים שלך, במיוחד הקטע שאת "בחורה ישרה". איך אפשר לטעון שאת ישרה כשכבר בטענה הפשוטה הזו יש שקר מוחלט?

אתה רמאי!

אתה כל הזמן אומר לי שאני שוברת דברים,הורסת,שורפת,איזה 80% לא נראו לך? רק העובדה שאני ישרה הפריעה לך, אתה הורדת לי את הביטחון העצמי שלי , בגללך אני לא יכולה לעשות הסבה מקצועית אני עם כל הכישורים הטבעיים-מולדים שלי. אתה יודע במקרה אם צריכים רקדנית ללהקת המחול הסובייטית?

למעלה