במסגרת החייאת הפורום...

ד ג י

New member
במסגרת החייאת הפורום...

העיתון של א.א.א. חוזר. הפעם לא יערוך את סקובי (אחרי שהסביר לנו כבר למה הוא לא יכול), אני אערוך, ולמרות שאני שאני לא מאוד מכושר בכתיבה (או מאוד לא מוכשר) אני אשתדל לעשות כמה שיותר כדי שהעיתון יצליח להגיע לרמה קריאה אז בחמישה ימים הקרובים, אם למצישהו יש רעיון שהוא רוצה לכתוב עליו שיודיע לי ב... איי סי קיו: 177055115 או במסרים אחרי החמישה ימים האלה אני כבר אציק לכם מאוד כדי שתכתבו ואם אתם בכלל לא רוצים שיהיה דבר כזה רק תגידו ונבטל

scooby4

New member
סחטיין על האומץ והמאמץ ../images/Emo45.gif

שחשלככ"ק (שאלה חשובה שלא כל כך קשורה): תפוז לא עובד לי כ"כ טוב, גם לכם?

WallFlower

New member
../images/Emo45.gif ואני יכולה להמשיך לכתוב מדור

סרטים? ומעניקה לך ח"ח שני...
וסקובי - גם לי תפוז בקושי עובד...ישבתי אתמול שעתיים מול המחשב בניסיונות להכנס לפורום...כמעט השתגעתי..

WallFlower

New member
אגב, אני מצטערת מאוד בפני מי שניסה

להכניס משהו ללוח האירועים כי הבעיה הזאת בתפוז לא מאפשרת לי לאשר... שלא לדבר על לחיות חיים נטולי דאגות ועכבות...

WallFlower

New member
מישהו דיבר איתך?הכנסו../images/Emo70.gif

*אני שומרת על לשוןנכונה בשביל עידן שאמרוה לחזור היום או מחר...* אני חושבת שכדאי שנחלק את התפקידים עכשיו...לא
מי שרוצה לקחת חלק בעיתון שישרשר עכשיו ויצרף את מה הרעיון של מה שהוא רוצה לכתוב... הצטרפו למבצע הצלת פרויקט העיתון

WallFlower

New member
טוב...לא נורא...לפחות השתדלתי...../images/Emo6.gif

וולקאם באק! איך היה
מה שציפית או פחות

Idan91

New member
לא ממש ציפיתי,

היה די טוב. היו קטעים ממש מעצבנים, והיו קטעים ממש טובים. בסך הכל - מאזן חיובי..

ד ג י

New member
לא רציתי לבקש מנכם אבל כשאין ברירה.

.. אז אין ברירה. ניב מה לגבי מדור היצורים שלך? שטאב (מקווה שכתבתי נכון רק על תהרגי אותי) מה לגבי הביקורת סרטים שלך? מישהו אוליי רוצה לעשות כתבה על סדרת "צמרמורת" המיתולוגית כתבה על ספר אימה אחר מה לגבי פרדי נגד ג'ייסון מישהו מתנדב?? אי אפשר להתעם מאירוע כזה?? או מה לגביי אגדות אורבניות נבחרות של מישהו?? אוליי צ'יזבאטים??? מישהו מתנדב?? למישהו יש רעיון אחר?? אתם בכלל רוצים שיהיה עכשיו עיתון או שאני סתם מציק??

למעלה