במסגרת המשך חיפושיי

במסגרת המשך חיפושיי

את הטיולון שיחליף את העגלה הרגילה, נתקלנו בטיולון3 גלגלים שמאוד מצא חן בעיננו, לפתע מוכר אחד אמר שהפסיקו לייצר 3 גלגלים כי זה מסוכן??????? הוא טוען שכל עוד העגלה בתנועה, והילד יושב, זה בסדר. לאחר מכן, אם עומדים לכמה דקות והילד מתחיל להניע את גופו קדימה, הוא יכול ליפול או להתהפך עם העגלה. שואלת אתכם, זה נכון?, אני מתה לקנות את ה 3 גלגלים אבל כבר מסובכת... כמו כן, הלכתי על הדוקטור בייבי וגם שם יש דגם משופר שלפי דברי המוכר, שיפרו אותו בגלל הבעייה בגלגלים, בציר האחורי, הדגם החדש עולה יותר ב 100 ש"ח.... לא נראה מוגזם. אמשיך לשגע אתכם עד שאקנה תודה על תשומת ה
אורית

טאניוש

New member
אורית,לי נראה 3 גלגלים פחות יציב

לא שיש לי ניסיון,פשוט נראה לא כל כך יציב.מה היתרונות של הטיולון הזה?

גודל ההשקעה...

היום בדיעבד הייתי קונה או את הסיטי של גרקו, כ 450 ש"ח. או את ההכי טוב ורחב של פג. יש לי חברה שיש לה אותו והוא מעולה. עולה איזה 800 , 900 ש"ח. דגם אריה. הינה קישור לפג אני בטוחה שאפשר למצא זול מכאן: http://www.themall.co.il/site/product.asp?product=2383

עגלה עם 3 גלגלים

אנחנו קנינו עגלה משולבת של ד"ר בייבי בעלת 3 גלגלים, היום אנחנו משתמשים בה בתור טיולון והיא נוחה מאוד, יכול להיות שהיא פחות יציבה, לא בדקתי את זה, אבל נקודת המוצא שלי היא שילד שעומד יכול להתנועע ולהפוך כל עגלה אפילו עם יש לה 8 גלגלים מכיוון שהמבנה הבסיסי של העגלה הוא כזה שמרכז הכובד יחסית גבוהה ובסיס הגלגלים קטן, בקשר לייצור של העגלה אני מזכיר לכל הקוראים כי גם את העגלול הפסיקו לייצר בגלל שלא היה לו תקן ונראה לי שקשה להפוך עגלול!!! המסקנה הברורה היא, תקנו עגלה לפי הצרכים שלכם, סננו את דברי המוכר (הוא לא יכיר אותכם כשתבואו להתלונן)ותשמרו שהילד לא יעמוד וינדנד את העגלה!!

עגלה 3 גלגלים

יש לי עגלה כזו (כבר כמעט 4 שנים מאז ביתי הבכורה ) והיא מומלצת בחום. כבר נאמר פה שתמיד יש להשגיח על ילד בעגלה. מיכל

למעלה