במסגרת השאלות הלא קשורות....

shelycat

New member
במסגרת השאלות הלא קשורות....

על איזה מאכל/נשנוש לא תוכלו לוותר, כלומר מה ההתמכרות הקטנה שלכם זאת שתתקשו להפרד ממנה? ובעצם לא רק בעיניני אוכל בכלל גם הרגלים למינהם שקשה להפטר מהם.

danaziv

New member
נשנוש והרגל

במסגרת הנשנוש שקשה לוותר אז שוקולד ממש מנצח אני פשוט מכורה. ולגבי הרגלים בכלל אז קודם כל הפורום זה הרגל בפני עצמו,למעשה התמכרות והוכחה לכך זו השעה שאני נמצאת כאן. יש לי עוד הרבה הרגלים שקשה לי לותר עליהם כמו: כשאני אוכלת לבד אז זה בדר"כ מול ה -T.V ,הרגל אחר בעיניני טיפוח הוא לשטוף כל לילה את הפנים עם סבון מיוחד גם אם אני מתה מעיפות.

נופר30

New member
נישנוש

קשה לי עם מלוחים כמו תפוצ´יפס אפרורו וחברהם ולכן הם לא תמיד נכנסים אלינו הבייתה כי הם נגמרים בשניות הרגלים אחרים וואי ממש קשה לי כי כל ההרגלים שלי הקבועים לא ממש נחמדים ( כמו להשאיר משום מה את השמפו פתוח ואז כששלומי משתמש יוצא לו בהתחלה קודם כל מים )

תוכי

New member
שוקולד המחלה האמיתית שלי ../images/Emo67.gif

חבל על הזמן גם עכשיו שאני בדיאטה (ירדתי כבר 7 קילו) אני חייבת שוקולד בשבוע עם לא חבל על הזמן

Ronnie*

New member
שוקולד ../images/Emo10.gif

ולאחרונה במיוחד טים-טם... והפורום כמובן... למרות שאני יודעת שאני חייבת להוריד את המינון...

fila

New member
גם לי זה קורה../images/Emo5.gif

אני מגלה שהייתי פה יותר מידי זמן ...........

kisses

New member
מזל שאני הבוס של עצמי אחרת לא ../images/Emo11.gif

הייתי יכולה להיות פה כמעט כל היום.

kisses

New member
נישנושים והתמכרויות

יש לי הרגל מגונה לקלף את השפתיים שלי ואני מתה להפסיק אבל עדיין אני לא יכולה. מבחינת אוכל אין משהוא שאני לא יכולה לוותר עליו.

שמופית

New member
מצטרפת לליאת בהרגל המגונה

של לאכול את השפתיים
אני לא יכולה בלי זה והבעיה היא שזה מוציא את תמיר מדעתו... נישנוש שאני אוהבת - קורנפלקס שוגי בחלב ומילקי...

Aאלינור

New member
הרגל שהוא הרבה יותר ממגונה

וממש חמור - נטייה לדחות דברים הרגל מגונה אחר, אני אכתוב עליו בפעם הבאה, נראה, אולי מחר, אני מקווה... סתאאם
שוקולד, כמובן

סיגל2

New member
אצלי גם השוקולד הוא עקב אכילס שלי

וגם אני מקלפת את השפתיים וכמה שאני מנסה להפסיק אני לא יכולה וזה כמובן משגע גם את אילן. אבל במקום הראשון כמובן כמו שכתבתי בכותרת השוקולד וכל שאר המתוקים שמלאים/מצופים בשוקולד, פשוט לא יכולה לעמוד בפני זה למרות שכרגע היות ואני בדיאטה אני די מצליחה.

למעלה