במסגרת ה"סידורים" שהיו לי היום

shelycat

New member
במסגרת ה"סידורים" שהיו לי היום

החלפתי גם את הווישרים (מגבים) באוטו שבדיוק הגיעו לקצה גבול היכולת שלהם, לא עברה דקה וחצי אחרי שהתקינו לי את המגבים החדשים והתחיל לטפטף
איזה כיף שסוף סוף יש סימנים של חורף, אפילו שאני קצת חולה והאף לא מפסיק לטפטף
אני כבר מחכה לכוס השוקו
החם הראשון של החורף. בינתיים אני כבר רוצה להוציא את הפוך כי מתחיל להיות לי קריר מידיי לשמיכה הדקה אבל עמית דוחה את הקץ בטענות שחם לו. אז תגידו...... כבר הכנתם את ריכבכם לחורף? את הפוך כבר הוצאתם?

מנצלת את ההזדמנות לספר סיפור

לגבי הפוך- גם לנו היו ויכוחים (כשאני מצדדת) בנוגע להורדת הפוך, אבל בגלל שחזרנו מה"ירחונצ´יק" דבש שלנו, אחיי היקרים קנו לנו מצעים סגולים מלאים פרפרים עליהם, והחליפו לנו את אלו שהיו לנו, ושמו גם את הציפית לפוך... אז נתי כבר השתכנע... חוץ מזה, הם מילאו את כל החדר שינה בפרחים סגולים ולבנים ובנרות באותם צבעים. הבעיה היחידה היתה שנתי רצה להפתיע את אישתו הטריה וביקש מחבר שלו שיעשה את אותו הדבר בורדים אדומים ולבנים. כשהחבר הגיע החדר שינה כבר היה מלא, אז הוא מילא לי את שאר הבית.. כולל השירותים!!!! אבל היה נורא כיף להכנס הביתה... ולפואנטה- כבר יומיים אנחנו ישנים עם הפוך, אבל נתי עדיין לא מוותר על המאוורר...

שמופית

New member
אנחנו אנשי הפוך ../images/Emo188.gif

אני חושבת שעד יולי עוד השתמשנו בו וחזרנו שוב באמצע ספטמבר
את הרכב עדיין לא הכנו (צריך באמת להחליף מגבים) וגם את הארון עוד לא הפכתי. בדיוק אמרתי אתמול לתמיר שביום שישי אני אעשה לו סדר בארון ואעיף כמה דברים (והוא התחיל ליבב, כי הוא נורא שונא לזרוק ונקשר לכל חולצה ולכל מכנס), כדי שיהיה מקום לדברי חורף.

אתי@

New member
אני כבר הוצאתי את הפוך ../images/Emo9.gif

(אייקון של פוך הוא ממש חובה
)

צילולה

New member
מישהו אמר פוך??../images/Emo9.gif../images/Emo183.gif

רק המחשבה על הפוך עושה לי טוב...
בדירה שלנו בבאר שבע הוצאתי את הפוך כבר לפני שבועיים, ומאז אני ישנה בשקט ובשלווה. בחורף הקודם כשניר לא היה ישן איתי הייתי פשוט ישנה עם שתי שמיכות פוך אחת על השניה, אבל אני טיפוס שבד"כ קר לו..
בבית של ההורים של ניר הוצאתי אתמול את הפוך. הבעיה היא שמרכז הלילות הרבה פחות קרים מהדרום, כך שהבוקר קמתי מזיעה לגמרי..
ואת נעלי הבית עם הבובות כבר ממזמן הוצאתי החוצה...
איזה כיף..

למעלה