במסגרת מסע יחסי הציבור שפתחתי

במסגרת מסע יחסי הציבור שפתחתי ../images/Emo8.gif

רונית, מיה - אין שיתופים הבוקר? מיה, עד כמה שזכור לי אתמול היה אמור להיות השיעור הראשון שלך, לא? ורונית, איך היה אצלך? אשמח לקרוא. יום נפלא לכוווולם, שושנה

rshaim

New member
מצטערת שושנה

קצת עצוב לי לשתף, יעקב העציב אותי בדבריו אני קצת גם חושבת שאולי זה לא מעניין כלכך אחרים,פרט אולי לך אז תודה לך על ההתעניינות
רונית

חבל על כל טיפה

רונית, אל תעצבי. לכל אחד דיעה משלו, וגם זכות להביע את דעתו. זה לא אומר שהוא צודק, או שהוא מדבר מתוך ידיעת הנושא. ניתן כמובן לפתוח על זה דיון נפרד. חוץ מזה הפורום הזה לא כופה על אף אחד שום דבר. אם מתפרסמת כאן הודעה, וזה לא מעניין אותי, אינני קוראת. גם ברוב המקרים לא חשה צורך להגיב. מה שאני בעצם מנסה לומר זה שמי שזה לא מעניין אותו, רשאי לדלג להודעה הבאה. בכל מקרה, אני מכבדת את החלטתך, ואצור איתך קשר באופן אישי, כי מאד מעניין אותי לשמוע. את ומיה מהוות עבורי השראה. עקב הכרותי עם תכני הסדנה ועם חוויותיך הקודמות, אני בטוחה שהיה שיעור מדהים, ושספגת אנרגיות ממלאות. מאחלת לכווווולנו יום מקסים, שושנה

תבריא בזמנך החופשי

החיפזון הוא מן השטן כידוע...קח תזמן ידידי. שהיום ירדה עצבות על מחוזותינו וקולות נכאים נשמעים ברמה. להווה ידוע לחברים היקרים, אל נא לכם להתרגש יתר על המידה...זה חולף. זה טוב לשתף ונכון לעשייה, הרוצה יטבול והמסרב ידיר רגליו

maysabel

New member
שמעתי אמש ........

סיפרו לי -מחצית הירח וכוכב שניצב לידו ממש ,מאחורי ענן שצף לו ומרחף בשמחה אפורה: שעברת ממש לידם על שטיח מעופף ומזיל מכד המים שהחזקת בו וחשבתי לתומי שנעלמת עם השטיח אל מעבר לקשת מחפש את האוצר הניצב בקצוות אבל הנה אתה כאן גם.. :))

כד המים לא היה ולא נברא

דמעות היו אלה שמהן נארג שטיח מופלא זה, אוצר בפני עצמו הוא האריג הלז. לרגלייך שטחתיו למען ישאך על גלי אהבתי מחשבותיך מתעתעות בך לחפשני מאחורי אופק וקשת ואני פה לצידך, אנה נדדת לי במחשבותיך למרחקים ומסתרים לחפשני, עיקמת יקום ומלואו במחשבתך זו.

maysabel

New member
תגובה "פולניה" משהו?

בליווי דמעות ממש.. אני לא חולה ולא מרותקת למיטה ולא מהמקום הזה באה תגובתי קחו זאת יותר כ-הארה (למי שטוען על עבודת מודעות) ולא כ-הערה..גם לא ציניות.. המשך יום טוב לכולנו

rshaim

New member
שטפה עברה לה הסערה והשמש חזרה להפציע

תודה לתגובות, יבשתי את כד המים והחזרתי לארון, לרגע נתנו לי להרגיש כאותו חלקיק במארג שלא הייתי ולא רוצה להיות שייכת אליו אולי משהו מהחלקיקים הלא יציבים של אדון מנהל חדר לרגע לסיסטם ושיבש מערכות שלרוב הן יחסית יציבות
שמחה שיש הרוצים לשמוע על חוויותי כי נעים לי לשתף ולהשתתף בחוויות אחרים :)))

אדון מנהל על כל חלקיקיו תמיד אשם

והוא חי עם זה ממש לא רע אפשר לומר שבהביטו על מעשה ידיו, הוא חש שאפילו סביר ועל גבול המעולה מתאים לו. הוא, כבודו, כלומר המנהל, רוקד ומתעמל עם קריון ופמליית מלאכיו מדי יום ביומו ונהנה לאללה. במיוחד עתה משנסתיימו חגיגות הולדת מנהל זה , התפנתה שעתו לחגוג ללא סיבה מיוחדת ובאופן שוטף בלי תירוץ כזה ואחר. אז טאשימו אותו בהכל כי לא ממש איכפט לו

maysabel

New member
רונית יקרה

עם יד על הלב מבקשת שתשימי יד על ליבך שלך ותעני לי בעצם אל תעני לי אלא אל עצמך: האם שמת לב לדינמיקה של עצמך כאן היום? ואל תעני בקשר לאחרים או מאחרים אלא עם עצמך אביא סתם דוגמאות מתוך דברייך רק במספר שעות היום: "יעקב העציב אותי בדבריו אני קצת גם חושבת שאולי זה לא מעניין כלכך אחרים, לרגע נתנו לי להרגיש כאותו חלקיק" וכן הלאה.. את שמה לב? אני לא השתכנעתי..ממש לא השתכנעתי שזאת סערה שבאה וחלפה לה והשמש מאירה.. מילים יפות ומשפטים יפים ,מלא מהם בספרי רוחניות של היום..ותו לא..שתדעי לך את כותבת מאד יפה.. אבל, ראיתי שהופעלת ובתגובתך היה נסיון להפעיל אחרים (מודע או שלא מודע ואני חושבת שלא כל כך מודע או מודחק) בדינמיקה הזאת רק הראית כמה יעקב צדק בדבריו בעניין הניו אייג' וסדנאות וכו.. סליחה אבל לא יכולתי להשאיר את זה בלי התייחסות ולעבור לסדר היום סתם כך. אולי זה יעזור לך במשהו בעיקר אם את מנחה קבוצה של אנשים לדברייך בדרך למודעות והתפתחות וכו. תגובתי זאת באה מהלב ממש ומאכפתיות דווקא נראה לי שהיום גמרתי כאן.. ביי :))

rshaim

New member
היי מאיזה

שמחתי לקרא שאת נהנית מכתיבתי, תודה ובאשר לשאר הדברים: אז ברור שהתיחסתי בצורה מוגזמת לדברי יעקב,למרות שכן היה מעט עצב, כי יעקב וגם את עכשיו התעלמתם מהיותי אדם בזכות עצמו עם רגשות, מחשבות ודעות והכנסתם אותי לתוך קופסא אותה מיינתם בשם ניו אייג', לא אוהבת להיות מתוייגת. אני קצת מהכל, לעיתים מנחה לעיתים אישה ולעיתים רגישה ועוד מיני דברים שונים ומשונים ומחשבותי, מעשי ודעותי מחוברים למגוון נסיונותי בחיים מכל המקומות ולא רק מהסדנאות למינהם, אז כן הייתה קצת הקצנה מכוונת לצורך הקריצה וההמחשה של ההגזמה בתגובתו של יעקב........ לגבי השיתוף, כאן הייתה שאלה אמיתית לחלוטין, כי נוצר רושם שאולי מנסים לפרסם דרך החוויות את הסדנא ובכלל אדם יכול להיות טרחן לא קטן כשהוא מלא בחוויותיו ומספר עליהם. אז השאלה נבעה מתוך העובדה שאיני מכירה את תחומי העניין שלכם ולא מתוך רצון להפעיל כי הפורום הוא בעצם אני וצג המחשב, חסרה קצת תחושה אמיתית של שיחה עם ההבעות של האנשים, החיוך או התגובה האמיתית ורק תגובות האנשים נותנות את הערך הנוסף, אז תודה על האיכפתיות הרגשתי אותה בכתיבתך :)) אבל לא קראת אותי נכון........למרות שאני יכולה לראות מאיפה קיבלת את הרושם לפעמים אני צריכה לראות עם מי אני מדברת, חייבת לזוז יום לימודים שלי-קריון מחכה אז לילה טוב נתראה מחר ושוב תודה על האכפתיות =))))))

maysabel

New member
לא משנה אם אני קוראת אותך נכון

אלא האם את קוראת את עצמך נכון או בכלל בכל אופן, לא תייגתי אותך אפילו לשניה ומה שלא יהיה..עדיין לא השתכנעתי :)) יום לימודים כיף שיהיה לך מאיזה

מאמיה

New member
חוויות המפגש

אכן אתמול היה מפגש ראשון. ומחר מפגש ראשון עם הקבוצה השנייה. ניסיתי לתת כמה מושגי יסוד כמו בריאה, נשמה, רשימה. חייבת לציין שככל שקראתי יותר כך הסתבכתי יותר ניסיתי לוותר על הרב-ממדיות ועל תפיסת הזמן כדי לשטח ולהביא רעיונות פשוטים. לא הצלחתי. מצאתי את עצמי מנסה להסביר ששינוי תפיסת הזמן משנה את ההבנה של המושגים האלה, אבל מה לעשות עוד לא מצאתי את האדם שבאמת מצליח להסביר איך אפשר להסתכל אחרת על הזמן. הבאתי את ההסבר של קריון - שמתאר אותנו על רכבת ואותו במרכז העיגול רואה כל נקודה במסילה שבה אנחנו נמצאים או נהיה. הופתעתי לגלות שהיו חוויות בעקבות תקשור המבוא. חוויות זה תמיד הקטע המהנה עבורי. בעיניי חוויות הן הדרך הטובה ביותר ללמוד וללמד. בקיצור נהניתי מאוד. אני אוהבת ללמד דברים שמלהיבים אותי שושנה, נשמע שאת מכירה את המידעים האלה מקרוב. את לומדת בקבוצה? מלמדת? רק קוראת? אשמח לשמוע גם את החוויות שלך.

תודה על השיתוף

כן, אני מכירה את המידעים. כתבתי כאן לפני זמן מה שלמדתי אצל לילה ברזסקי. סיימתי את לימודי בסדנה לפני כשנה. בגלל זה אני צמאה לשמוע (יותר נכון לקרוא) את חוויותיך וחוויותיה של רונית. אני לא מלמדת. לפחות לא כרגע. שמחתי לקרוא שנהנית. בהצלחה בהמשך!

למעלה