רציתי להכין אורז כי נשארו המון קציצות ובדרך להוצאת שקית אורז רגילה (יסמין אצלנו), ראיתי שיש לי חבילת אורז לסושי ששוכבת מזה זמן מה.
לא יהיה סושי לפניפסח ומנסה לרוקן ולחדש מוצרים אז החלטתי לנסות לבשל את האורז לסושי כמו אורז רגיל.
ציפיתי שיהיה מאד דייסתי ודביק, אבל לא היה נורא בכלל, להיפך. יצא משהו בין אחד-אחד לקצת דביק אבל בהחלט שמר על צורת הגרגרים והיה ממש טעים.
לא יודעת אם אקנה אורז סושי בכוונה כדי להכין אורז רגיל אבל אם נוצר מצב שזה האורז היחיד בנמצא, אפשר להשתמש.
לא יהיה סושי לפניפסח ומנסה לרוקן ולחדש מוצרים אז החלטתי לנסות לבשל את האורז לסושי כמו אורז רגיל.
ציפיתי שיהיה מאד דייסתי ודביק, אבל לא היה נורא בכלל, להיפך. יצא משהו בין אחד-אחד לקצת דביק אבל בהחלט שמר על צורת הגרגרים והיה ממש טעים.
לא יודעת אם אקנה אורז סושי בכוונה כדי להכין אורז רגיל אבל אם נוצר מצב שזה האורז היחיד בנמצא, אפשר להשתמש.