במסגרת שרשורי הבויז-בנד-פורומים.

e-shfiyut

New member
במסגרת שרשורי הבויז-בנד-פורומים.

אז ככה, יש לי פלאפון (כאילו, דא, לכולם יש). אז מה הבעייה? בגלל שלא מזמן החלפתי את המכשיר הרגיל והטוב שהיה לי למכשיר משוכלל מידי שאני לא מסתדרת איתו, עולה לי עכשיו 60 אגורות להחליף אייקון. בעבר, כל פעם שהתחשק לי, הייתי משנה את המילה שמופיעה על הצד והייתי מאושרת. כעת, בגלל המחיר היקר, אני נאלצת להחליף את הכתוב על המסך לעיתים רחוקות יותר, ולכן אני נאלצת לבחור דברים יותר משמעותיים לכתוב מאשר "BLA" ביום סתמי במיוחד. אז מה מתאים יותר לשמש כשומר המסך של הפלאפון שלי מאשר ציטוט מרהיב של רדיוהד? כמובן שאין דבר מתאים יותר. הבעייה היא לבחור את הציטוט. לאחר מחשבות רבות, בחרו אני ואנוכי ברוב קולות את WE HOPE THAT YOU CHOKE, אך כמה מר הגורל והציטוט שהועלה ארוך מידי כדי להתאים למימדי המסך שלי. מה זה קשור אליכם? כאן אתם נכנסים לתמונה! מה הציטוט שיתאים גם לממדי המסך, וגם להלך הרוח הכללי שלי? בבקשה תנו יד להציל מתלבטת ביום משועמם במיוחד. תודה, ויברככם השם. לירן
מתנגנים לי בראש שירי רדיוהד בניסיון למצוא ציטוט מתאים
(למה יש לי הרגשה שהודעתי תשאר מיותמת?) נ.ב, אם למישהו יש אייקון רדיוהדי, או כל דרב אחר שיראו לו מתאים, הוא מזמן לשרשר את מספרו... ואולי לעזור לי באופן כזה. תודה :)

polyethylene

New member
אז ככה חביבתי ../images/Emo9.gif

אני מאותם ברי המזל שיכולים להחליף את המלל מתי שרק בא לי חינם אין כסף
הייתה תקופה שבכל שבוע הייתי שמה שם אלבום אחר, החל מפאבלו מותק ועד לילד א', וזה בגלל שהשמות קצרים יחסית ואכן נכנסים לכל אורכו של המסך שלי וגם בגלל שיש לאלבומים שלהם שמות מסקרנים, כבר אלפי פעמים שאלו אותי למה רשום לי amnesiac על הפלאפון ואם זה כדי להזכיר לעצמי משהו או - "פאבלו זה חבר שלך שאת קוראת לו מותק
". אח"כ רשמתי paranoid android בגלל ששוב זה נכנס לאורכו של המסך. ואח"כ רשמתי get of my case. בסוף רשמתי street spirit (ומי שינחש למה יקבל סוכריה על מקל), ואחרי חצי שנה עקב בעיות בעבודה - שאני שוכחת את הפלאפון בחדר אוכל ולא יודעים מי זאת street פשוט שמתי את השם שלי SaRaH, האמת שזה היה kill me sarah, אבל אנשים פה לא ידעו איך לאכול את זה וקיבלתי מבטים מוזרים במסדרונות אז השארתי רק את השם, מה יש
הוא מופיע ב lucky, לא
ככה זה עכשיו בכל אופן... המלצה שלי
תפתחי בוקלט או שתיכנסי לאתר הרשמי, יש שם מקומות עם thoughts של הלהקה, וזה מלא בכל טוב בכל מיני צמדי מילים נחמדים, אולי אחד מהם יתאים לך. פולי

e-shfiyut

New member
תודה על התגובה!

באמת לא ציפיתי שמישהו יגיב. אז... אממ.. בקשר לאתר שלהם. אף פעם לא הצלחתי למצוא שם כלום. אפשר קישור בבקשה?

newtone

New member
NO DATA

זה מהסמלים של okc
קולות החיילים (לפעמים יש להם יציאות טובות (היה רוקפור!))

e-shfiyut

New member
מערך הקונוטציות שלי.

איך שאמרת קולות החיילים מיד חשבתי על איך שהם הוסיפו עוד מנדט לליכוד וגזלו אחר מעם אחד, וחד"ש. אני צריכה להתגבר על עצמי.
משינה- בן המלך

power play

New member
הדבר הראשון שחשבתי עליו

היה האייקון של הקילר בר.. ראיתי אותו איפשהוא,וגם אפשר לצייר אותו ולשלוח למספר. חשבת לכתוב במקום we hope that you choke- we hope that u choke? בנוסף rain down,everyone got the bends i'm born again,let down this is what u get, i'll stop at nothing, no alarms&no surprises, ואחרון משהו שאני כתבתי אצלי בפלאפון: so.. we meet again

e-shfiyut

New member
רעיונות חביבים.

ועכשיו אחרי איזה 10 דקות שניסיתי לצייר אותו ללא הועיל, אני נכנעת. יצא לי מעין גוש שחור. מישהו מוכן לנסות לצייר? נראה לי שבינתיים אני אשתמש באחד מרעיונתיך... למרות שגם אותם אני אמורה לכתוב, אבל אותיות אני מצליחה עוד לצייר איכשהו.
משינה - אנה

e-shfiyut

New member
לא... אל תעשה שם!

זה הרבה יותר גדול מהמקום על המסך... קגע.

e-shfiyut

New member
אני מצרפת תמונה...

של המסך שאמור להיות שם. משום מה הקישור מוביל למקום אחר... נראה הפעם.

e-shfiyut

New member
אז הקישור לא עובד...

אבל התמונה לפחות הצליחה. (עכשיו אני מפסיקה לדבר עם עצמי... עוברת למוזיקה
faith no more - easy

Major Thom

New member
אין לי סלקום ..

אז אני לא יכולה לשמור את זה. זה מה שיצא לי:
our lady peace - automatic flowers

e-shfiyut

New member
זה בדיוק מה שהתכוונתי שביקשתי שלא..

תעשי שם. המשטח שבו השתמשת גדול בהרבה מזה שאני יכולה לשלוח למכשיר (ראי ציור) תודה בכל אופן. יצא מגניב.
וסליחה ששוב שכחתי שאת בת.

Major Thom

New member
זה בסדר, זה משעשע אותי

בכל פעם מחדש
ובכלל, אולי זו הדרך של הפורום לרמוז לי לשנות את מיני. אני לא בטוחה שהחבר שלי יאהב את זה, אבל מה לא עושים בשביל הפורום
counting crows - round here

למעלה