במסעדה...

• פותח הנושא champ
  • פורסם בתאריך

champ

New member
במסעדה... ../images/Emo26.gif

גבר ואישה ישבו במסעדה מפוארת אחת ואכלו. לפתע שמה לב אחת המלצריות, שהגבר התחיל להחליק אט אט מהכיסא שלו, עד שהוא נעלם לגמרי מתחת לשולחן. להפתעתה של המלצרית, האישה נשארה אדישה, והמשיכה לאכול, כאילו לא קרה כלום. המצלרית התחילה להילחץ, ולא ידעה מה לעשות, עד שלבסוף אזרה אומץ, ניגשה אל האישה ואמרה לה: "סליחה גבירתי, אבל נדמה לי שבעלך החליק אל מתחת לשולחן!". המשיכה האישה לאכול, לגמה מהיין ולבסוף ענתה לה בקול רגוע לגמרי: "לא, את טועה. בעלי בדיוק עומד ליד דלת הכניסה של המסעדה..."

get well

New member
../images/Emo6.gifדווקא אני הייתי בטוחה

שהבדיחה תלך לכיוון אחר לגמרי.. בכל מקרה אצלי במסעדה אני רואה את זה כל הזמן כל פעם אנשים באים עם מישהי אחרת ולהפך..

Reservoir Dog

New member
בדיחה חמודה אבל רציתי לנ"ש ולשאול..

אני לא יודע לאיזה מקומות בדיוק השאלה תתיחס בצורה הנכונה אבל זה נכון שאפילו אם באתי למקום (בית קפה או מסעדה למשל) והזמנתי משהו קטן כמו נגיד רק קפה זכותי לשבת במקום כמה שאני רוצה ? (נגיד אם אני רוצה לקרוא ספר או משהו..)

gesus

New member
אפילו אם תזמין מים מינרלים../images/Emo54.gif

אם המלצר/אחמ"ש מעיף אותך מאיפה שישבת זו כבר בעיה שלו וסביר להניח שגם ככה לא היתה נהנה מלשבת במקום כזה. תגיד לי,אם אתה רוצה לשבת לקרוא ספר,למה אתה לא הולך לאיזה פארק? אני כל כך שונא את הפוזה הזו של לקוחות שמשחקים כאילו הם הולכים לבית קפה במילאנו בסרט של פליני רק בשביל לקרוא ספר של רם אורן.

Reservoir Dog

New member
עוד לא עשיתי את זה אבל..

אני שוקל אולי.. סתם בעקבות משהו שראיתי בטלויזיה אתמול

למעלה