במעבדה...

danny1st

New member
במעבדה...

איך הולכות שם ההופעות? כולם מעוכים אחד בתוך העכוז של השני או בישיבה? לא יצא לי להיות שם אף פעם

גם וגם

אפשר לשבת ואפשר לעמוד וזה אחלה של מקום

קודם כל נראה אם זה יהיה בפנים....

ההופעה בחוץ באמת הייתה אחד בתחת של השני... הגאונים האלה מהמעבדה עשו רווח של 8 מטרים בין היציע לבין הבמה ובכל ה6 מטרים האלה צריכים להכנס 500 בני נוער מגודלים...פשוט גאונות... אם היא הולכת להיות שוב בחוץ אני מתאבד! לא שבפנים יהיה הרבה יותר טוב אבל מילא... אגב את באה נכון כפרה?

אני רוצה רק שאין לי את מי לסחוב

אז נראה ואם אני באה אני רוצה לראות אותך הפעם

אז אולי פשוט תייהי איתי ועם חברי?

אנחנו אנשים טובים ושמחים ותמיד מקבלים בשמחה כל אורח! אני יודע שאת מתה על השוטים ואת יודעת שממש תהני! חוץ מזה שאם תייהי איתי ועם חברים שלי מובטחת לך לא רק הופעה מהנה אלה מצחיקה במיוחד... אני וחברים שלי נוהגים להצחיק מאוד את כל הסובבים אותנו בשלל ריקודים ציבעוניים ומעשי לץ.... אני זז עכשיו להופעה של היהודים במועדון התיאטרון אז את מוזמנת לשלוח לי מסר או הודעה לפלאפון ולעדכן אותי בנעשה... אגב יש לך דש מאור ראיתי אותה בעזריאלי באיזה מפגש... ביי ביי....

juant1

New member
תקשיב...

במעבדה עצמה יש רחבה מול הבמה שם אנשים מועכים וקופצים. ומאחורה יש כיסאות ישיבה. החלק המבאס זה שאסור לעשן ולשתות בירה, זה די מוריד את האווירה.

juant1

New member
דרך אגב...

ההופעה תהיה בפנים...כי פעם שעברה ההופעה הייתה ברציף..שזה מתחם מחוץ המעבדה...כרגע יש בעיות חוקיות עם המקום וכבר חודש וחצי שאין שם הופעות.

juant1

New member
אני מתכוון ללכת להופעה..

עוד מישהו בא מהפורום?

למעלה