חזה אווז מעושן הוא כבר המוצר המוגמר
וכל מה שנותר הוא לשלב אותו במאכלים אחרים כמו שאמר אהד. בנוסף - אני אוהבת להניח אותו, יחד עם רצועת השומן, במחבת טפלון ולטגן אותו קלות. השומן נמס ומאפשר לפרוסת הבשר להטגן.... משני הצדיים כמובן.
אחרי שמוציאים את פרוסות הבשר משאירים את השומן ובעזרתו מכינים בילבוליה או חביתה.... סידור מצויין לארוחת ערב עם טאצ' בשרי איכותי. עוד אפשרות קלה - טעימה ולא פחות איכותית זה ליצור פרוסות מאד רחבות, ולטגן אותן בשומן שלהן או שלא, ולהכין סנדוויץ' "עצבני" בג'בטה אישית. םחמימות + ירקות + בשר = ארוחת ערב קלה ממלאת ומזינה. מיונז... עלי רוקט / בייבי / חסה... פרוסות עגבניות... רצועות פלפלים קלויים... וכמה פרוסות מהחזה אווז..... והופ לקחת ביס גדול !
תהנה