במפגש

The big man

New member
מתי יש מפגש?

מתי ואיפה יתקיים מפגש קרוב של הפורום? מישהו יודע?

thesword

New member
האם מתקיימים המפגשים גם בצפון?

או שרק בת"א? ת'אמת אני מגמגם כ 11 שנה אבל עדיין אף פעם לא פגשתי אדם מגמגם או דיברתי עם אדם שגם הוא מגמגם. אני מת להיות בקרבת אנשים מגמגמים. אז איך איפשר להגיע למפגשים שלכם? ומה עושים שם??

nir001

New member
מפגש 7.7 בת"א

לכל משתתפי המפגש ברצוני להביע את הערכתי ליוסי וגליה,זו היתה עבורי חוויה חדשה ואף מהנה . לכל המגמגמים באשר אתם כדי לכם להגיע למפגשי אמב"י,כי רק שם תחו חויות מענינות ותלמדו דברים על הגימגום ועל עצמכם שלא ידעתם בעבר. שלכם ניר

stkachov

New member
היו פה כבר כמה שאלות

בנושא. בכל אופן, מפגשי הפורום נערכים פעם בצפון ופעם במרכז. אבל תמיד ישנם חברה שמגיעים מהאזור השני גם למפגשים שלא באזורם, כך שתמיד אפשר לארגן הסעה. אז מהבחינה הזאת של איך להגיע זאת לא בעיה.

The big man

New member
במפגש

נכון, המפגש ב-7/7 היה מעניין מאוד, גם אני השתתפתי במפגש.גליה הציגה את עצמה ואח"כ היא הסבירה על הלוח את מבנה-האישיות ומה שמפריע לאנשים להתקדם בחיים ובעזרת-בובות מסוגים שונים שכל אחד לקח בובה שמסמלת אותו. כל אחד בתורו הציג את עצמו ולמה בחר בבובה ומה היא מייצגת אותו. גם חילקו אותנו לזוגות וכל אחד סיפר לבן-זוג שלו מקרה משמח שקרה לו.ובסוף כל אחד סיפר לכל הנוכחים מה בן-הזוג שלו סיפר לו .

stkachov

New member
שוקי

מדובר כאן בשאלות על שני מפגשים שונים. יש את מפגש הפורום, ויש את מפגש אמב"י. אני לא חושב שהיית צריך לחבר את זה לשרשור אחד. אנשים שלא מכירים את המפגשים, יכולים להתבלבל על איזה מפגש בדיוק מדובר ומה ההבדלים בין השניים.

למעלה