במצעד של גל"צ אתמול

אליה99

New member
במצעד של גל"צ אתמול

השיר של נמרוד "על הכביש" היה הזינוק של השבוע עלה ממקום 18 למקום 12 נקווה שבשבוע הבא הוא יעשה זינוק נוסף. שבת שלום

E l i a n

New member
סבבבה ../images/Emo13.gif

את יכולה בבקשה לכתוב לנו מתי משודר המצעד של גלי צה"ל? אני כמעט בטוחה שהמצעד של רשת ג´ משודר בימי ראשון ב-18:00 עד 20:00.. צריך להצביע לשיר הזה במצעדים כדי שהוא יגיע למקום הראשון..! אם למישהו יש את הטלפונים,שיכתוב אותם,ואז נטריד אותם בטלפון
אגב.. אתם יודעים אולי אם ביום ראשון הזה ישודר המצעד ברשת ג´?הרי זה ערב יום כיפור..ואם אני לא טועה..צריך להיות "גל שקט".. לא יודעת.. בקיצור: כל הכבוד לנימרוד ולשיר "על הכביש" על מקום 12 המאוד מכובד!!!! שלכם ושלי
אליאן.

אליה99

New member
המצעד העברי- צלצלו ודרגו

בגלי צה"ל משודר בימי חמישי בין השעות 6 ל8 טלפון לדירוג - 03-7653765 המצעד של רשת ג בימי ראשון טל: 03-7653750 . שיהיה צום קל למי שצם

E l i a n

New member
תודה!!!! ../images/Emo24.gif אני בהחלט אדרג!!

וההודעה שלך נכנסה לטאגליין, שכולם יכנסו, יראו את המספר, ויתקשרו לדרג..! המון המון המון תודה! וגם לך,אני מאחלת,ולכוווווולם, צום קל, וגמר חתימה טובה.. ואם פגעתי במישהו מכם,אני מצטערת מכל ה-
שלי! אוהבת את כולכם,אחד אחד וגם ביחד!
אליאן.

kyliefan18

New member
על הכביש...?

זה השיר החדש של נמרוד? מתי יוצא החדש? אליאן יש לך ICQ או MSN? רן

E l i a n

New member
היי רן, כנס ../images/Emo13.gif

על הכביש זהו השיר החדש והמצויין של נימרוד. אם תסתכל כמה הודעות למטה בפורום, תוכל לראות שדיברנו עליו,כשהוא היה בהשמעת בכורה בגל"צ. לתקליט החדש איו זמן הוצאה משוער, משום שהוא מופק הפקה עצמית ע"י "טאלה הפקות" (חברה פרטית). אבל יש הרגשה שזה יקרה בקרוב (גם על זה כתוב באחת מהודעות הפורום..תסתכל..צירפתי את הכתבה מ"ידיעות" שכתבו על זה). יש לי אייסיקיו,כן. את מספרו שלחתי לך במסר אישי. * אם עוד מעוניינים לדבר איתי גם באייסיקיו,אתם מוזמנים לשלוח לי מסר. שנה טובה לכולנו,ומרובה במוסיקה ישראלית מצויינת..!
אליאן.

למעלה