במקום אנשי מכירות - מה הם היו יכולים להיות?

במקום אנשי מכירות - מה הם היו יכולים להיות?

יצא חרוז!
מכיוון שהפורום חזר לחיים לתקופה קצרה ושוב מראה סימני הירדמות, הנה לכם שרשור חדש!
נגיד והדמויות הנמצאים במשרד לא היו הופכים לאנשי מכירות ומנהלי חשבונות אפרוריים והיו בוחרים בקריירה אחרת. מה הם היו יכולים להיות?
כל המטרות ההזויות שלכם, כל הרעיונות המופרכים וגם אלה המובנים מאליהם - לכאן! שתפו פעולה...
ועל הדרך- שבת שלום וחג שמח לכולם!

S m e l l y Cat

New member
פאם אנימטורית בדיסני

וג'ים משהו ממש ממש מגניב! כמו גולש סקי מקצועי. או טייס כדור פורח. או משהו ומייקל פסיכולוג. אבל מעפן קצת.. וזהו רק הם מעניינים אותי .

הרעיונות שהיו לי:

לדווייט יכולה להיות הצלחה בתור חייל מארינס קשוח. המשמעת שלו יכולה להיות להיט בבסיסים צבאיים
אנג'לה ממש יכולה להיות אשת כומר.
סטנלי יכול להיות שוטר ותיק וריאן יכול להיות השוטר הטירון שמצטרף אליו. (אגב, חשבתי על זה כשראיתי את הפרק Traveling Salesmen) קריד יכול להיות אחלה נוכל בפול טיים ג'וב. קלי - כתבת רכילות.
פאם וג'ים - הייתי נותנת להם לעבוד במשרד פרסום, משהו דינמי כזה. מייקל - מאמן אישי (life coaching) עם המשפטים האגדיים שלו וההתנהגות המביכה, זה יהיה כ"כ טוב... טוב אלו פחות או יותר הרעיונות המרכזיים שעלו לי...

mikmik000

New member
רעיון מגניב D:

ותודה רבה שאת מנסה להפיח רוח חיים בפורום.. אני קצת עסוקה בזמן האחרון עם כל המתכונות\בגרויות, וגם בגלל שנגמרה העונה הפורום דעך בחזרה. תכננתי כבר כמה משימות במשחק המיני DMI שהבטחתי, ואני מקווה להריץ אותו במשך הקיץ, כשלי ולכולם בעצם יהיה קצת יותר זמן פנוי. אבל בנתיים הפורום באמת קצת שומם לצערי. טוב, אז ככה..
ג'ים- דוגמן
חחח סתם, אממ.. משהו פחות משעמם ויותר מגניב כזה שיתאים לו, ברמן למשל. אבל מהברמנים החמודים, לא המוזרים\המפחידים האלו P: פאם- טוב, זה אחד ברור, ציירת או מעצבת גרפית. :) קריד-מקבץ נדבות XDD קווין- עובד בבורגראנץ' או משו חח סטנלי- מחבר תשחצים לעיתון מקומי XD מרדית'-לקוחה קבועה בבר שג'ים ברמן בו
פיליס-עקרת בית P: מתאים לה חח מייקל-איזשהי עבודה זמנית, כמו טלמרקטינג למשל חח, או שהוא יהיה המנהל סניף של קווין בבורגראנץ' חחח דוויט-קשה לי לדמיין אותו בתור משהו אחר, הוא היה ממשיך ליהיות שריף מתנדב, והיה עובד בחברת נייר אחרת פשוט במקום דנדר מיפלין חח אנג'לה-הייתה פותחת סלון יופי לחתולים חח אוסקר-לא'דעת, בטח משהו משעמם חח יש לי הרגשה ששכחתי מישהו, אבל לא עולה לי לראש מי חח.. אז זהו
חג שמח!

shaharory

New member
../images/Emo13.gif

אנג'לה- מוכרת בחנות מיוחדת של בגדים לחיות S: קלי- קריסטין דוס דנטוס הבאה ג'ן- חשפנית (?) דווייט- מועמד לנשיאות ג'ים- שחקן כדורסל
ממ אין לי יותר P:

Moris777

New member
מממ, שאלה שפותחת את הראש, אהבתי.

קריד- בלוגר שכותב על הדברים הכי לא משמעותיים שקורים לו במשך היום, מכור לאינטרנט, יושב מול מחשב מלא בוירוסים עם POPUPS של פרונו ואתרי "קסינו" והימורים. למעשה הוא בדיוק סיים קורס גמילה מהימורים . חי לבד באיזה שכונה בעיר הגדולה, ומידי פעם יושב אצלו איזה "קיי-מאן" בספה בסאלון. קווין- סוכן מכירות של שואבי אבק. סטנלי - מנהל משמרת בסניף של מכבי אש מרדית'- מנחה של סדנאות עירום לנודיסטים פיליס- סבתלה, מבשלת משהו במטבח.. (דווקא היה איזה גברבר שמשווק מקררים שהיה די דלוק עליה כמה פרקים..) מייקל- ראש עיר של עיירה נידחת במקסיקו (אף אחד לא יודע שם אנגלית כמובן..) דוויט- סגן ראש העיר של מייקל אנג'לה-מחנכת כיתה ז' בבית ספר יסודי (OH NOOO!!!!) פאם- הייתי שם אותה אצלי בסאלון (ממוש) אוסקר- (מי זה אוסקר ?!?!)

למעלה