במקום את מי אתם אוהבים לשנוא

1Shir

New member
במקום את מי אתם אוהבים לשנוא

את מי אתם אוהבים לאהוב? הנה רשימה של כל דמויות המשנה (כי ברור שאת מולדר וסקאלי כולנו אוהבים הכי): וולטר סקינר ג'ון דוגט מוניקה רייס אלכס קרייצ'ק האיש המעשן מריטה קוברוביאס גרון עמוק X דיאנה פאולי ג'פרי ספנדר התינוק וויליאם לאנגלי באיירס פרוהיקי הסוכן פנדרל (שעד היום לא הצלחתי להבין אם זה דני או לא?!..) בבקשה שכל אחד *ידרג* 5 דמויות שהוא הכי מתחבר אליהן ואוהב אותן מבין ה-15 הללו, ולגבי כל אחת מהן תכתבו למה.. ואם ב-5 שלכם נכנס מישהו שאינו ברשימה אתם מוזמנים לכתוב אותו/ה... אני יודעת מה הדירוג שלי: 1. ג'ון דוגט 2. דיאנה פאולי 3. גרון עמוק 4. וולטר סקינר 5. אלכס קרייצ'ק הסברים עדיף לכם לקבל מחר כי אני לא קוהרנטית כרגע עקב מחסור בשינה... ואני אדרג גם את הפחות אהובים מהרשימה, אתם יכולים גם!: (וזה לא שאני אוהבת לשנוא אותם.. אני פשוט שונאת אותם לצערי) 1. האיש המעשן X .2 3. התינוק וויליאם (זאת לא אשמתו, הוא רק תינוק, אשמת מי שהכניס אותו לעלילה) 4. פרוהיקי (מצטערת אבל לפעמיםהוא פשוט דפוווווווק) 5. מוניקה רייס (גם היא מעצבנת לפעמים.. משהו בשפת גוף שלה.. מתלהבת ו"נקייה" מדי כזאת.. קשה להסביר)

זה מרד?

טוב בכל מקרה אחרי כמות הוויסקי ששתיתי אתמול ישנתי לילה נטול חלומות אבל גם הקצתי יקיצה טבעית 4 שעות אחרי שנרדמתי והנה השעה 8 וחצי בבוקר ואני ערה! אז אני אנסה לעשות את המיטב, כי אני גם לא מי יודע מה מפוקסת.. החמישה שאני אוהבת (לא בהכרח בסדר הזה): סקינר- באמת צריך הסבר??? דוגט- כי הוא היה שם בשביל סקאלי וכי הוא באמת רצה למצוא את מאלדר קריצ'ק- אני אוהת את הגישה שלו, אם לא מאלדר הייתי הולכת עם קריצ'ק. נראה לי תענוג לבלות בחברתו.. וויליאם - (כי הוא הבן של מאלדר זה לא נשלט אצלי) אממ הזוי אבל קשה לי למצוא אדם חמישי... טוב נלך על פרוהיקי, סתם כי הוא משעשע. וגם אני רוצה 5 שאני פחות אוהבת: מוניקה רייס - כי היא מעצבנת קרש- למרות המעשה הטוב שלו בסוף הוא היה סתם נודניק X- נראה לי שהוא אהב לשחק במאלדר מריטה קברוביאס - שהכוסית הזאת תתרחק ממאלדר וקריצ'ק ואין לי אדם חמישי... אבל יש לי הרבה אהבה למאלדר

אני

וולטר סקינר - כי הוא אדם טוב, ליווה את מאלדר וסקאלי לאורך כל הסדרה, אפילו שלפעמים היו בינהם אי הסכמות ושסקינר אולץ לעשות דברים כנגד רצונו בגלל השפעה של אנשים רמי דרג. ג'ון דוגט - אהבתי לראות אותו מסתגל לעבודה החדשה שלו (תיקי האיקס) וגם כי איך שעבד ביחד עם סקאלי. האיש המעשן - כי הוא מסתורי, וגם תרם לא קצת לעלילה והצליח להישאר חיי בעוד שכל שאר חברי הסינדיקט לא. X - אין סיבה ממש, פשוט אהבית את הדמות. פרוהיקי - הוא תמיד הצחיק אותי.

1Shir

New member
אהבתי מאוד את מה שכתבת על דוגט ../images/Emo13.gif

שמחה שבחרת בו (המקום ה-1 שלי..), בעיקר בהתחשב בעובדה שהעונה השמינית טרייה אצלך... לגבי האיש המעשן שהצליח להישאר חי -
מה אהבת ב-X???????

נמנמ

לגבי המעשן- זה שהוא נשאר חי אחרי שכל חברי הסינדיקט מתו... X- זה שהוא עזר למאלדר ובכלל הוא גם מסתורי כזה... ואין עוד סיבות מיוחדות.

FeLL67

New member
יא

סקינר. כי... אין עליו
. הדמות שלו היא בדיוק כמו שהיא אמורה להיות..לא ברור לטובת מי הוא, עוזר אויב שכזה. המעשן. כי אני אוהבת אותו. את התפקיד שלו, את זה שהוא אפל ומסתורי שכזה P: באיירס, כי הוא כזה חמווווד :) גרון עמוק, כי פאק.. הדמות שלו כ'כ חזקה. לאנגלי, כי ככה^^ , אני אוהבת אותו.

1Shir

New member
לגבי סקינר

משלב מסוים נראה לי שכבר כן היה ברור... אני חושבת שאחרי הסאגה של רדוקס שדווקא שם הקונפליקט שתיארת היה הכי חזק, דווקא בגלל זה מאז הוא טוהר לגמרי... תסתכלי על פרק כמו טריינגל למשל..

FeLL67

New member
כשכתבתי את זה עדיין לא הגעתי לטרינגל../images/Emo8.gif

Gilliana

New member
קודם כל - זה לא דני

מעולם במהלך הסדרה לא הוזכר השם דני. ועכשיו תשובותי: 1. סקינר - יש מה לפרט בכלל? 2. וויליאם - גם כאן לא נראה לי שיש מה לפרט... 3. גרון עמוק - כי בלעדיו מאלדר לעולם לא היה מגיע לאן שהגיע 4. פרוהיקי - כי הוא מצחיק ושנון 5. רייס - כי יש לה ראש טוב ופתוח, היא רודפת צדק ולא מהססת להשמיע את דעתה בקול רם כמה הערות נוספות: המעשן הוא דמות נהדרת, אבל לא כזו שאוהבים לאהוב, אלא יותר כזו שאוהבים לשנוא למרות שהוא מאד שונה מקרייצ'ק ולטעמי לפחות אין ספק שקרייצ'ק הוא מושא השנאה הראשי בסדרה. את דיאנה פאולי אני פשוט מתעבת - היא מעצבנת ובלתי נסבלת, גם כשהיא כבר עשתה משהו טוב, זה לא כיפר על כל צביעותה בעבר מכיוון שאם היא לא היתה כזו מנוולת, אזי היא גם לא היתה צריכה להגיע למצב שבו עליה להציל את מאלדר.

1Shir

New member
מעניין מה שאמרת על DEEP THROAT

את יכולה בבקשה להסביר למה?
אולי הייתי קצת מניאקית ששמתי את מוניקה ב-5 הפחות אהובים... יש לי ספקות לגבי זה אחרי שקראתי את ההודעה שלך..
ואני לא אוהבת לשנוא את המעשן, אני שונאת לשנוא אותו. למה קרייצ'ק בעיניך יותר ראוי לשנאה ממנו? את קרייצ'ק אני דווקא די אוהבת!

Gilliana

New member
נתחיל מההתחלה

אין ספק שאלמלא העזרה הפנימית שמאלדר קיבל - קודם מגרון עמוק ואח"כ מ-X, הוא לא יכול היה להגיע עד הלום והיה ממשיך להסתובב עוד הרבה מאד זמן סביב הזנב של עצמו. נראה לי שאין מה להסביר מעבר לזה - מאלדר קיבל מגרון עמוק הרבה מאד מידע שבלעדיו הוא פשוט לא יכול היה להתקדם בחקירה. למה קרייצ'ק יותר ראוי לשנאה מהמעשן? משום שהמעשן, לפחות לדעתי, האמין במה שהוא עושה ובפרוייקט שלמענו עבד - קרייצ'ק סתם מניאק אנוכי.
ועכשיו תורי לשאול - מה את אוהבת בדיוק בקרייצ'ק?

1Shir

New member
שאלה טובה

תכל'ס הוא פשוט חמוד.. הוא לא נאמן לאף אחד אבל עוזר לכולם - כשזה מתאים לאינטרסים שלו כמובן... הוא תמיד עושה מה שנראה לו בשילוב של האינטרסים שלו ומה שהוא מאמין שנכון.. הוא דואג לעצמו אבל לפעמים מתאבד על הדברים שהוא עושה... אין לו גבולות, והוא טועם מכל העולמות, לא מתנזר מכלום.. לא יודעת איך הצלחתי להתעלם מכך שהוא רוצח.. יש לו קסם אישי ואישיות שמחפה על זה כנראה.

FeLL67

New member
מסכימה

קרייצ'ק עושה רק מה שנוח לו, מתי שנוח לו. ולטובתו האישית בלבד.

aerynsun

New member
אמפ

וולטר סקינר - הוא נכנס לליבי ג'ון דוגט - אהבתי את הנחישות שלו להגיע למטרה פלוס שילוב של עקרונות הומניים. אלכס קרייצ'ק - את הצד הרע שבו (או הטוב לפעמים...) ואת הצד הסקסי שבו שכל כך שולט בו וכל כך אנרגתי אצלו שלפעמים שוכחים כמה מניאק הוא. לאנגלי+באיירס+פרוהיקי - מבחינתי הם איש אחד. האובססיה שלהם והיותם במחתרת + ההומור. ג'פרי ספנדר - לא משהו שקשור לדמות. פשוט אוהבת את השחקן עצמו.

1Shir

New member
התלבטתי אם לשים את האקדוחנים כדמות אחת ../images/Emo140.gif

למעלה