במקום בוקר טוב.....

מיה30

New member
במקום בוקר טוב.....

היום בבוקר קם הילד הגדול {כמעט 5} כהרגלו פתח טלויזיה על הבוקר וראה את מה שכבר ראיתי בלילה והזדעזעתי ישר הוא טס אליי למיטה, הרביץ בי ניעור רציני וצרח אמא, אבא... היה פיגוע.... ואני שואלת: זה מה שילד קטן ורך צריך לומר על הבוקר????!!!! מתי נפסיק להתעורר לתוך הזוועה הזו? דייייייייייייייייי נמאססססססססססססססס רוציםםם שקטטטטט מיה30 {במצב רוח קשה במיוחד} 8-(

עופריקו

New member
איזה בוקר ???????

היום קמנו בבוקר ושמענו את החדשות המזעזעות ...ואז תוך כדי ניסיון להבין את מה שקרה עלתה השאלה .......... האם אנחנו הולכים להביא ילדה למדינה במלחמה ??לא רוצים מלחמה אבל בבוקר כזה יש מין רוח של מלחמה באויר.. מצטרף לקריאתה של מיה נמאססססססס רוצים לקום בבוקר לקול ציוץ ציפורים.. לדעת שלילדים שלנו יהיה רק טוב עופר שמתחיל לאבד את האופטימיות

אילה.

New member
:-(

גם אנחנו שמענו רק הבוקר... ואי אפשר לתאר את הזעזוע, והפחד, והכעס... ויחד עם זה ההבנה, שהפתרון הוא בטח לא באלימות... על אף הדחף הראשוני... וגם אנחנו כאן, רוצים להביא ילד לעולם, אבל אני לא בטוחה שדווקא לעולם כזה... לא עכשיו... לא ככה... לא לזה... אילה, שדוחה הבאת חיים מפחד המוות...

newmom

New member
כל הלילה היתי צמודה לחדשות

מחזיקה בידים את התינוק שלי.מנסה להשיג את אחותי.ולא זמין..סיוט..

linet1

New member
כולנו ילדים של מלחמה....

הלא כן? גם אני עומדת ללדת לתוך מלחמה...גם אותי זה מפחיד - אבל גלגל החיים חייב להמשיך (אחד המשפטים החכמים מתוך מלך האריות 2)...גם הורינו ילדו אותנו לתוך מלחמות - מי שב- 67, מי שב- 73 ובקרוב יצטרפו אלינו מי שב- 82... אנחנו לא יכולים לתת לפחד לנצח - אנחנו צריכים להסתכל לתוך עיניהם של אותם הילדים שנולדים כעת ולשאוף לעולם טוב יותר (למרות שגם אני פסמיסטית..) אבל - אלו הם חיינו ואלו הם ילדינו - ובלעדיהם לא תהייה לנו המשכיות. ממני שמנסה להרים את הראש ולאמר לא לפחד....

newmom

New member
מצטרפת אליך בתחושות.וכל כך מבינה

ואין פתרון פשוט.נקוה לטוב

למעלה