במקום חושף: סיירת ראשונים תיסגר

• פותח הנושא cneuo
  • פורסם בתאריך

cneuo

New member
במקום חושף: סיירת ראשונים תיסגר

עיתון 'במקום' חושף בגיליונו מחר: מנכ"ל העירייה החדש, דורון מילברג, הורה לסגור את סיירת ראשונים בעקבות כישלונה.

Baba Roy

New member
יא מאןןןן, מוות לכל המלשינים!!

הם באמת כשלו סתם העירייה בזבזה כסף על החרא הזה, ולקחה מס אבטחה מתושבי ראשון ד"א אנחנו בין הערים היחידות בארץ שיש אבטחה שאוכפת את החוק חוץ מהמשטרה בושה!

אין לי כוח לויכוחים.

אבל אם נהיה רציניים, ראשון לציון היא לא העיר היחידה שתושביה משלמים היטל על אבטחה! כפר סבא, שהם ועוד לפחות 7 עיריות גובות היטל מהתושבים שלהם על אבטחה. ואם כבר דיברנו - המדינה החלה לפני חודשיים לקחת היטל "חוסן לאומי" מכל תושבי המדינה (דרך מס ההכנסה). למה דב צור (או חמי דורון) לא יצאו כנגד העניין הזה? הרי המדינה לוקחת 6% לעצמה מכל משכורת בשביל ה"חוסן הלאומי של המדינה". היטל של 6% ממשכורת של 8,000 ש"ח היא 460 ש"ח מדי חודש - כסף שהולך, ברוב המקרים, לצערנו או להתנחלויות או ל"פיתוח יישובי עימות" או לבניית הגדר. ובעוד המדינה מחסן את הלאומיות שלה ע"י לקיחת 200-1000 ש"ח מכל תושב מדי חודש - הצבא נאלץ לקצץ בתקציב שלו בהרבה. אז בבא-רוי, באבא סאלי, באבא בובה ושאר הבאבות - Give me a break. תסתכלו על המשכורות של ההורים שלכם - ורק אז תתלוננו על עיריית ראשון לציון. בסיידר?

E M S

New member
הרווח הכספי לא בדיוק לטובתנו....

אני מכיר מישהו גבוה אי שם בעירייה ומה שהולך ליהיות זה ככה.... במקום סיירת ראשונים הולכת להיפתח חברה חדשה... המס שייגבה מהתושבים הוא 80 ש"ח לחודש במקום ה 60 ש"ח לחודשיים.... פינוי זבל... במקום שיפנו את הזבל 4 פעמים בשבוע יפנו אותו אחת ל3-4 ימים בשבוע וגם נשלם יותר כסף... וכל זה במטרתו של ניצן לחסוך....

כן כן... ../images/Emo6.gif

יגבו מהתושבים 80 ש"ח לחודש על היטל הביטחון... בטח...
אני מוכרח להודות שצחקתי!
בכל מקרה, כיום מפנים את הזבל כ- 3 פעמים בשבוע, ולא ידוע שבעירייה יש איזשהו תכנון להורדת כמות פינוי הזבל השבועית. "וגם נשלם יותר כסף" אמרת. למה התכוונת?

Baba Roy

New member
לא הבנתי מה אתה רוצה...

אתה נכנס פה לסרטים לא קשורים בכלל! כל הכסף שההורים שלך ושל כולנו משלמים לפינוי התנחלויות ובניית הגדר זה מס מחוייב! זה דבר שחייב להעשות! בראשון יש כבר גוף שאוכף את החוק והוא המשטרה! וכבר משלמים כספים למדינה בשביל אבטחה וכו', אז בשביל מה להקים עוד גוף כזה?!?! גם ככה לאנשים אין כסף לסגור את החודש, אז לגבות עוד???!?! מדוע? עד לפני פחות משנה לא היה סיירת, רק בגלל הפיגועים בראשון ניצן החליט להקים אותה, ועוד ממתנדבים שעברו קורס מסריח! שהמשטרה תעשה את העבודה שלה ואנחנו לא צריכים עוד אבטחה! בכסף הזה אפשר להעלות ולשפר את איכות החיים בעיר וכך יוטב לכולנו! עם כל הכבוד יש לנו את המשמר אזרחי, ועוד פקחים מהעירייה ומתנדבים בלי כסף שמוכנים לעזור! לא צריך את הסיירת! זה מיותר לחלוטין!

Baba Roy

New member
שישקיעו יותר כסף....

לבניית הגדר והפרדה חד צדדית, לפינוי כל המתנחלים שרק נזק עושים לנו לקדם את תהליכי השלום!! ולזה אני מוכן לשלם כמה כסף שהמדינה תגבה לקידום השלום, כי זה מה שבאמת חשוב! השמאל ינצח, בעזרת השם.. ברק תחזור!!! צריכים אותך...

Baba Roy

New member
מה הקשר?!

לא שמעתי על חוק שאומר שלאוהדי בית"ר אסור להיות שמאלנים

קיר קמט

New member
אולי נשאל בגוב האריות אם יש שם

שמאלנים
ומה הם היו עושים לשמאלנים אם הם היו שם

Baba Roy

New member
גוב האריות נסגר לצערי :( יש אתר חדש

מחנה אוהדים חדש, אתר בן זונה מושקע: www.beitar.org.il רוב אוהדי בית"ר ימנים, אבל אני אוהד בית"ר שמאלני גאה! ואין קשר בין שני הדברים! יום טוב קיר קמט :)

cobainos

New member
פששש זן מתפתח

אתה הבית"ריסט השמאלני השלישי שאני מכיר

Hii BiTcH

New member
אני יודעת שאני לא משרשרת למקום

הנכון אבל...על הזין שלי:) גילעד...עוד ירידה קטנה על אוהדי בית"ר ןאתה תאכל הרבה חצץ:)

Hii BiTcH

New member
חחחחחחחח וואלה לא יודעת

זה מהסרט הזה...שכחתי איך קוראים אותו...:\

למעלה