במקום לאמר כל הכבוד תתחילו להזיז את

תותי225

New member
במקום לאמר כל הכבוד תתחילו להזיז את

עצמכן ותגיעו לתוכנית. שימו לב להודעה התחתונה ביותר שכתבתי-חסרות בנות לפוליטיקה-חסרה מישהי ללא ילדים (מהאמהות שזה להן הטיפול לילד שני לא חסרות בנות).נא לפנות במסר לליאור של חנה או שווערצה. ביי תותי

תותי - מאחר ולא כולם יודעים מי את

שווה שתצייני (במינון שנראה לך) - איפה ומתי הופעת בתקשורת

תותי225

New member
קצת עליי-או איפה הופעתי..

במסגרת מטה המאבק השתתפתי ואף הבעתי את דעתי ב"ועדה לקידום מעמד האישה" בנושא ההגבלה למס' ההפריות, הסכמתי להתראיין ל"ידיעות אחרונות" (כתבה פורסמה ב17.9) וכן השתתפתי עם חברי המטה בכתבה לחדשות ערוץ 1 כולל היחשפות מלאה ללא מחסומים וטשטוש וללא עיוות כלשהו-ולא קרה לי כלום-ההיפך-קיבלתי שיחות עידוד וכל הכבוד למאמץ. אז קצת פנו אליי בלימודים, וחברות משנים עברו התקשרו פה ושם אבל אני חיה ואפשר להיחשף. אם אני יכולה כולם יכולים. ביי תותי (ענת)

neta2

New member
ברגע שיש הגבלה על מספר טיפולים

אז לא כולם יכולים..

תותי225

New member
נטע -מה שחשוב שלמטופלת אין ילד ו..

שעברה טיפול או שניים-(רצוי יותר) אבל העיקר שעדיין לא בהריון ועלולה להיפגע מהחוק החדש. ביי תותי

neta2

New member
תותי, אני שוב אומרת

ברגע שישנה הגבלה על מספרי טיפולים, ואני מבינה שזה חשוב, הרבה בנות (לפחות הרבה שאני מכירה) לא יכולות להתראיין. אז יש כאלו (והן לא בהכרח בפורום) שהיו מוכנות לחשיפה, אך הן לא עומדות בדרישות.

neta2

New member
התכוונתי שהם רוצים לראיין

נשים שעברו לא פחות מ-4-5 טיפולים, לזה התכוונתי ב"הגבלה".

מאיו

New member
אני לא טובה לסטטיסטיקות

וזו הסיבה העיקרית שאני לא מתנדבת. מה אני אגיד? שהילד הוא תוצאה של הפריה שלישית וההריון עכשיו נקלט בהפריה ראשונה??

למעלה