במקום לדבר - לעשות!
אני רוצה אף לחדד את דבריו של צ´רלי: מעולם בליכוד לא הודח ראש ממשלה מכהן. מעולם. הדחה שכזו תהיה בושה למפלגה ולדעתי תפתח בתהליך שלילי שספק אם המפלגה תוכל להפוך. תראה, מובנת לי האהדה הפתאומית שביבי זוכה לה בציבור. באמת - אחרי שראש הממשלה הנוכחי נתפס ע"י ציבור בוחריו כאחד שלא נוקף אצבע כדי למנוע את הטרור בזמן שאזרחים ישראלים נרצחים על ימין ועל שמאל, מגיע הוד רוממותו בנימין נתניהו הראשון, פוצח במסע הסברה ושכנועים שעיקרו הוא "מה אני הייתי עושה". אבל ספר לי, מדוע אנו שוכחים כל כך מהר? מדוע כה מיהרת לשכוח את מעלליו של אותו בנימין, שכראש ממשלה נכשל אף הוא כשלון לא נעים במיוחד? מדוע לדעתך ביבי יהיה טוב יותר כעת? הוא השתנה כפי שאמר? ספק. אל תשכח, שאם ביבי יבחר במפלגה - רוב הסיכויים שהוא יפסיד בבחירות לראשות הממשלה, מכיוון שיותר מחצי עם זוכר היטב מי הוא ומהו ביבי. יותר מחצי עם כבר נמנע מלהצביע לו פעם אחת, ואין שום סיבה שלא ימנע גם פעם שניה. במקום לעודד את כל תומכי ביבי, נסה לעודד את כל תומכי הליכוד. אל תפעל לפירוד במפלגה - פעל לאיחודה, מאחורי ראש הממשלה אריאל שרון. רק כך, שהמפלגה והעם מאחוריו, יוכל אריק לפעול כמו שצריך. רק אם אנו, תומכיו, נפעיל עליו את הלחץ הדרוש - אולי אז הוא ישנה את דעתו על חיסול הרש"פ, סילוק ערפאת ועוד.