במקום לישון אני עונה על החרא הזה!!

Alison Hell

New member
במקום לישון אני עונה על החרא הזה!!

איזה צבע החדר שלכם? תכלת, כחול איזה צבע החלונות שלכם? לבן מה הצבע האהוב עליכם? כחול מה הצבע השנוא עליכם? צהוב אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? לא ממש איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? כחול איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? ורוד מה צבע התיק שלכם? אדום יש לכם סימס? כן יש לכם IDDR? לא מה המשחק מחשב האהוב עליכם? ROME TOTAL WAR אוהבים משחקי קופסא? כן אוהבים את משחקי וואלה? לא מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? היו יותר מידי מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו? כל משחק מצחיק, תלוי כמה שותים מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? לא זוכן מהי החיה האהובה עליך? חתול מהי החיה השנואה עליך? עכבישים יש לך חית מחמד? לא אם כן..איזה? - מה השם שלה? - מפחדים מחיה כלשהי? עכבישים מהי החיה הכי מוזרה? עקרבוט מהי החיה שחיה הכי מוזר? עצלן מהי החיה שחיה הכי נורמלי? חתול שיר שמתנגן ברקע: לא מתנגן מחשבה שעוברת בראש: למה אני לא ישן אלא עונה על שאלונים מפגרים חשק ל...: סקס מה המילה שהזמר אמר ברגע זה: כוס אומו תקראו למעלה! מכירים ת`שיר scotty doesn`t know מהסרט יורו-טריפ? כן נכון שיר ענק? בינוני פלוס נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? שיהיה יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} נשמעת נורא מוזר? לא מה המידה שלך בנעליים? 42 יש לך בהן גדולה? לא יודע אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק? כן יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה? לא מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס? סוג של עגיל או משהו כזה נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה? לא.. משעממים תחת נכון שאני משגעת לכם ת`שכל? לא ממש נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי?
חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? אני כבר יותר זקן מזה:) תשמעו ת`שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק? לא -"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? שחמט 2.שיעור חקלאות או מולדת? מולדת 3.למות זקן או צעיר? צעיר 4.לילה או יום? לילה 5.זריחה או שקיעה? זריחה 6.ספגטי או פיצה? ספגטי 7.כדורגל או טניס? כדורגל 8.חנונים או ערסים? חנונים 9.אדום או ירוק? ירוק 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? גבינה 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? רזה 12.ידיעות או מעריב? ידיעות 13.די או מספיק? די 14.ליטוף או מילה טובה? ליטוף בכיפה 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? סטירה -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? משעמם 2.אלוהים? מנייק 3.להקת טיפקס? כפערות 4.מוזיקה מזרחית? אבא לאן אתה הולך, למה אתה לא עונה לי?? אבא... סוהר!!! 5.חתונות? לא ממש לא 6.משפחה? בבוא היום 7.דיכאון? לפעמים זה דווקא מרגיש ממש טוב 8.פורום : ARIHELL 9.השיעמום שלי: את צריכה זיון 10.סקס? בהמשך למה שאמרתי למעלה 11.שלמות? פלצנות 12.לימודים?מה איתם? מה איתם באמת? -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? אוכל כל כך הרבה סמים 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? אין לי מושג מי זה 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? בורח 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? משמיעה להם מנאוור 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? תגידי כמה סמים עשית? בריכה או ים? ים פירות או ירקות? פירות עכבר או מקלדת? מקלדת דיסקים צרובים או מקורים? מקורים מוזיקה לועזית או אנגלית? מה שבא בא סינרגיה או משינה? מנאוור נינט טייב או מירי מסיקה? מנאוור אוונסנס או דפש מוד? מנאוור סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? קולנוע באולינג או מסעדה? מסעדה סרט או הופעת מוזיקה? הופעה מסנג`ר או אי סי קיו? מסנג'ר פוקס או טי אנ טי?זרע קסטרו או רנואר?זרע גיטרה או תופים?מה שבא בא חליל או קלרינט?מה אני מתחנגל

למעלה