במקום לעשות שלשולי (שרשורי) ענק...

geostant

New member
במקום לעשות שלשולי (שרשורי) ענק...

בואו נעבור לצ´ט...

eranavni

New member
לא להתיחס לסטאנטלר

הבן שלי קצת משוגע הוא לא יודע שהכי כיף זה ליקרוא ככה
רן,,
בני

eranavni

New member
ולכל מי שלא קלט

כל זה שהוא הבן שלי נאמר ברוח טובה ובצחוק והקטע עם גאוסאטנט זה שהכינוי החדש שלו הוא סטאנטלר שם של פוקימון כל שהוא וכל הזכויות שמורות לנוקיה פאן מאמן פוקימונים בע"מ והכינוי שלי נישאר ERANAVNI סתאם....
רן,,
בני

geostant

New member
היינו איזה 10 בצ´ט...

לאט לאט כולם התפרקו ואז אני ועוד 2 הלכנו לנסות את מזלנו בהימורים בערוץ טריוויה

idan3k

New member
Chat Transcript

I never win 1st place I don´t support the team I can´t take direction And my socks are never clean Teachers dated me My parents hated me I was always in a fight ´Cause I can´t do nothing right Everyday I fight a war against the mirror Can´t take the person staring back at me I´m a hazard to myself Don´t let me get me I´m my own worst enemy It´s bad when you annoy yourself So irritating Don´t want to be my friend no more I wanna be somebody else LA told me You´ll be a pop star All you have to change Is everything you are Tired of being compared To damn Britney Spears She´s so pretty That just ain´t me So doctor doctor won´t you please prescribe me something A day in the life of someone else וחוצמזה טריוויה... צופים... מסתבר שפגעסוס מקבל אורגזמות כשהוא שומע את "שינ חברים יצאו לדרך" והוא יודע כמה מילים יש בשיר - 53...

idan3k

New member
ואח"כ../images/Emo26.gif

אני וגיאוסטנט הצקנו לילדים בני 11-12 אמרנו להם ללכת לישון והעפנו אותם מהחדר שלהם...

geostant

New member
הברזת לנו...

בהחלטה שהתקבלה פה אחד השם היחיד פה הוא יוכסושלוק של ערן
בלבד

פגעסוס

Well-known member
לאן אתם נעלמתם....

יצאתי ל 3 דקות וחזרתי ואתם לא שם....

למעלה