במקום לשאול שנישאלו פעם אחרי פעם...

ויאגרה

New member
במקום לשאול שנישאלו פעם אחרי פעם...

ובעצם גרמו לפורום הקודם שעסק בפורום פה באתר לכישלון חרוץ,בואו ננסה להיות מעניינים יותר ונעסוק בנושאים קצת יותר רציניים מ"איזו דמות שולטת" או "אורי פינק הוא אלוהים". העלתי את הנושא הזה בפורום אחר,ועכשיו אני אעלה אותו גם כאן. כידוע,אחת מהדמויות המככבות ב-X-Men בימים אילו מוגדרת כהומוסקסואל מוצהר.מה דעתכם על הומוסקסואלים, או על סקס בכלל בקומיקס? מיותר? מגעיל? נחוץ? לפי דעתי,סקס במינון מסויים יעזור ואפילו יוסיף לחוברת הקומיקס וככה יהפוך אותה לאמינה יותר.אין לי בעיה עם הומוסקסואלים בקומיקס או בחיים האמיתיים ולפי דעתי,דמות של הומוסקסואל יכולה להיות הרבה יותר מעניינת מדמות רגילה. ויאגרה מה שהפורום הזה צריך

NuckBunnies

New member
היות שאני קורא רק את הUltimate

אני לא מודע למה שקורה במה שקורה בסדרות האחרות. לא בפירוט בכל מקרה. מי ההומוסקסואל? לפי דעתי סקס הוא חלק מהחיים של כל בן אדם בוגר ולכן, כדי להיות יותר ראיליסטי קומיקס צריך להכליל התייחסויות לכך. וכמובן, זה לא אומר סצנות מין, אבל עדיין, בני אדם הינם יצוריים מיניים וזה מתבטא בכל. NuckBunnies

gl

New member
איזה דמות?

גםם בגרין לנטרן לפני איזה חודש הפכו דמות להומו ועדיין שולחים להם מחתבי תלונה (כי לא היה בכלל אקשן) שזה לא היה נחוץ אני גם חושב שזה ךלא היה נחוץ אבל זה היה עם מוסר השכל GREEN LANTERN
זה לא משהו שצריך להתבייש בו לא שאני מצהיר על משהו

ויאגרה

New member
הדמות...

בחור חביב בשם NorthStar,אם אני לא טועה. NorthStar הוא מוטאציה קנדית שהיה חבר בקבוצת העל הקנדית "מטס אלפא" (Alpha Flight).לפי מה שהבנתי,הכוחות שלו זהים לכוחות של מוטאציה אחרת בשם QuickSilver (גם הוא של מארוול,מככבב ב-Avengers),מה שאומר שהוא מסוגל לנוע במהירות על או משהו כזה. בחוברת שחבר השאיל לי,חבר לקבוצה של אותו נורת´סטאר טוען שנורת´סטאר מנסה להתחיל איתו ואפילו מצדיק את הטענות שלו כשנורת´סטאר מנסה להנשים אותו אחרי שהוא מאבד את ההכרה.

יקירי, הוא יצא מהארון כבר ב92

הכוחות שלו זהים לאלו של אחותו התאומה ויש להם כוחות שהם יכולים להפעיל רק יחד. במקרה שלו סתם היה מדובר בתרגיל יחסי ציבור, כמו גם במקרה של מגי סוייר מ"סופרמן" שאצלה אפילו לא ממש מודים בפה מלא שהיא לסבית. אם כבר תאור אמיתי וכנה של אהבה חד מינית,STRANGERS IN PARADISE עושה עבודה טובה.

ogmios

New member
לא שאני מעודכן במה שקורה עם האקסמן

(או כל דבר אחר של מארוול, לצורך העניין) אבל אני לא מאמין שצריכה להיות פה בעיה. ברגע שהגדרנו שקומיקס הוא מדיום לגיטימי לתכנים בוגרים (בדיוק כמו ספרים, או סרטים) ולא משהו שילדים בני 12 קוראים "כי זה מגניב". וכיוון שסקס הוא חלק מהעולם האמיתי, והומוסקסואלים הם חלק מהעולם האמיתי, אין שום סיבה שהם לא יופיעו בקומיקס. אלא אם כן מדובר בסצינות פורנוגרפיות, סצינות שכוללת ניצול/אונס או סצינות של פדפיליה. אבל זה חל גם על מין הטרוסקסואלי... וחוצמזה, זה לא נושא ממש חדש או נושא ממש ייחודי. הרבה קומיקסים עשו את זה בכל מיני מקומות לפני כן. הנה רשימה חלקית.

למעלה