במקום מרחשת היום תנור

במקום מרחשת היום תנור

אצלנו בתנור היום לחמניות, גלוטן לעילא ולעילא אבל במקום ביצים הן מרוחות בתערובת שמן זית וסירופ מייפל
 
ועוגה בחושה

עם ניחוח קינמוני ושקדים
לפי מתכון הבסיס של גיברת מינהלת
אבל עם קמח מלא וסוכר חום- מסתבר שיוצא אחר
 

ladybug6

New member
אבל למה העוגה מוציאה לשון?

לא מנומס..
 

ladybug6

New member
והנה אותה עוגה בגרסת תפוחים

ועם קמח וסוכר לבנים, כי אם כבר אז שיהיה כי טעים שיש. בפנים יש קוביות תפוחים ומלמעלה שכבה דקיקה ופריכה של סוכר וקנמון שהתקרמלו בתנור.
 

elin86

New member
אין לי מזל עם אפיה!

עוגיות יוצא פצצה וגם כאלה ללא אפיה..
משום מה לא יצא משהו .. השתמשי בחצי כוס קמח כוסמין. וחלב סויה בטעם וניל במקום הרגיל והתמצית..
זה מה שהרס?
 

ladybug6

New member
אבל מה לא יצא טוב?

רטוב מדי? יבש מדי? דחוס? נסי לפרט
גם אני השתמשתי בחל"ס בטעם וניל
 

elin86

New member
קצת חסר טעם


כאילו הטעמים לא התחברו..
מעט לח בפנים.. היא נראית מעולה אבל הטעם לא כמצופה
 

ladybug6

New member
ממש מוזר

יש לזה טעם של עוגה בחושה, וקצת תפוחים וקינמון. בטוחה שדבקת במתכון ובכמויות והכל?
 

elin86

New member
מלבד הקמח כוסמין והחלב וניל

כן..יש השפעה לדעתך אם החומרים קרים.. נגיד הסוכר והקמחים מאוכסנים במקפיא.. החלב קר כי יצא מהמקרר
זה קשור?
 

ladybug6

New member
לא, ממש לא, גם החלב שלי היה קר, וגם הקמח

זה לא קשור לטעם..
יכול להיות שזה פשוט לא היה לטעמך, גם זו אפשרות :)
 

kobit11

New member
לא מבינה למה אומרים שגלוטן זה לא בריא ?

נכון שיש כאלה שאלרגיים לגלוטן, אבל הם במיעוט, וגלוטן
בסך הכל זה חלבון, אז למה ?
אפילו הוקם מכון לגמילה מסוכר וגלוטן. מה הבעייה בגלוטן ?
 
למעלה