במקום נשנושים סתמיים,הכנתי כדורי- כרובית קטנות עם שקדים
יצא מאוד טעים .ומי שרוצה יכול להכין ב-10 דקות ובקלי -קלות:
וכך מכינים:
מערבבים בקערה 2 כוסות פרחי- כרובית (קפואה ,טחונה ומופשרת.) מוסיפים :
1/2 כוס שקדים טחונים.(לטחון בבלנדר,או בחנות התבלינים.)
כוס עלי-פטרוזיליה קצוצים
2 ביצים
חצי כפית מלח ,מעט פלפל-שחור, מעט כורכום ,מעט כמון,וכפית פפריקה,ומעט אבקת שום.
מערבבים היטב,ויוצרים מהתערובת כדורים יציבים,,
בגודל של כדורי פלאפל.
ומניחים בתבנית עם ניר -אפיה מוברש במעט שמן,
משטחים מעט את הכדורים שבתבנית,,בלחיצה קלה .
אופים בחום 180 מעלות
כ-20 דקות מכול צד,עד להזהבה מ-2 הצדדים,ומוציאים לצינון.
והרי לכם נישנוש מאוד ט ע י ם ,קליל ,קל להכנה,
ומתאים לכול שעה.!!
הסברים:
1) אם הכדורים לא יציבים מספיק בעת ההכנה, יש להוסיף לתערובת
שבקערה,עוד כף גדושה של שקדים טחונים,וזה מסתדר.
2) את פרחי הכרובים הקפואים ,מניחים בקערה עם מים מהברז,
מודדים 2 דקות השריה,ומיד מסננים,
מכניסים למעבד המזון לקיצוץ דק.
ומעבירים לקערה עם שאר המצרכים ויוצרים כדורי-כרובית ואופים.
יצא מאוד טעים .ומי שרוצה יכול להכין ב-10 דקות ובקלי -קלות:
וכך מכינים:
מערבבים בקערה 2 כוסות פרחי- כרובית (קפואה ,טחונה ומופשרת.) מוסיפים :
1/2 כוס שקדים טחונים.(לטחון בבלנדר,או בחנות התבלינים.)
כוס עלי-פטרוזיליה קצוצים
2 ביצים
חצי כפית מלח ,מעט פלפל-שחור, מעט כורכום ,מעט כמון,וכפית פפריקה,ומעט אבקת שום.
מערבבים היטב,ויוצרים מהתערובת כדורים יציבים,,
בגודל של כדורי פלאפל.
ומניחים בתבנית עם ניר -אפיה מוברש במעט שמן,
משטחים מעט את הכדורים שבתבנית,,בלחיצה קלה .
אופים בחום 180 מעלות
כ-20 דקות מכול צד,עד להזהבה מ-2 הצדדים,ומוציאים לצינון.
והרי לכם נישנוש מאוד ט ע י ם ,קליל ,קל להכנה,
ומתאים לכול שעה.!!
הסברים:
1) אם הכדורים לא יציבים מספיק בעת ההכנה, יש להוסיף לתערובת
שבקערה,עוד כף גדושה של שקדים טחונים,וזה מסתדר.
2) את פרחי הכרובים הקפואים ,מניחים בקערה עם מים מהברז,
מודדים 2 דקות השריה,ומיד מסננים,
מכניסים למעבד המזון לקיצוץ דק.
ומעבירים לקערה עם שאר המצרכים ויוצרים כדורי-כרובית ואופים.