במקום סקר עקב העובדה שזה מסובך,מורכ

ש ק ד ב ת

New member
במקום סקר עקב העובדה שזה מסובך,מורכ

נעשה משאל פורום פשוט כל אחד יכתוב הודעה ובה יענה על שתי שאלות: 1) איפה היה מעדיף את המפגש(פארק הירקון,בחצר של אדם,בבית של חבר פורום אחר,כדוגמת רון,או בכל מקום רלוונטי אחר). 2) מה הוא הזמן האידיאלי לדעתו למפגש, חודש אוגוסט,חודש יולי,התקופה שבין ה20 ליוינ(סוף תקופת הלימודים ליולי). אם יש דברים רלוננטים אחרים,אתם מוזמנים להוסיף. ולכל אנשי הפורום עם בעיות הגילאים,חבר´ה בגלל העובדה שזה פורום הגילאים שונים,הזויות ראיה שונות,וההתמודדות שונה,וזה מה שיפה בכך. אם כולנו היינו בגילאי 12,או לחילופין 17,אז מה היינו מרגישים יותר מוכנים להיפגש!? בבקשה בלי תירוצים, שקד

moon light boy

New member
תשובתי היא../images/Emo26.gif ../images/Emo26.gif

-המקום ממש לא משנה לי(דרך אגב הבית שלי פתוח לרווחה..אין לי בעייה לארח את המפגש אצלי--אני גר ליד רחובות) -זמן מועדף-- בתקופה הקרובה, לפני תחילת החופש...כי בחופש אני עובד, מטייל וכו´.

smiling moon

New member
תשובתי...

אני לא כאן האוגוסט ולכן אני מעדיפה שזה יהיה לפני, יש לי בעיה להגיע למקומות כי אסור לי לסוע באוטבסים. מקומות כו אזור השרון או רחובות, מבחינתי באים בחשבון כי יש סיכוי שיהיה לי איך להגיע. אם אתם מעונינים אפשר לעשות את זה אצלי אחרי ה14 ביולי, אני גרה לידי מודעין. תהנו

ממיתוש

New member
אוויש....

וואו..איזה רעיון נחמד..מפגש פורום..
אבל אני לא חושבת שאני אוכל להשתתף...ושקדוש..תבטיחי שלא תחשבי שזה תירוץ..?! בסוף יוני אני נוסעת לאבא שלי..כמעט לכל החופש..אני אחזור לקראת תחילת הלימודים..ועד שניתארגן עם הדירה והכל..לא נראה לי שאני אספיק להגיע.. אבל באמת באמת שזה לא תירוץ..
אבל אני בטוחה שאם זה יצא לפועל אתם תהנו ותכירו אחד את השני..
אז
..מקווה בשבילכם שזה יצליח..ואוהבת המון המון..
ליאור

CaSsIe

New member
בקשר למפגש

אני חוששת שאני לא אוכל להגיע כי לא ירשו לי (סתם ככה להפגש עם אנשים זרים? בשום אופן
) אז אני מקוה שתהנו!!!! ותספרו חוויות. ו-לא זה ממש לא תרוץ פשוט אין לי איך להגיע נוסף לכל

oshratush

New member
תשובה לשאלת הסקר של שקד

1) הזמן האידיאלי להפגש לדעתי הוא: סוף יוני תחילת יולי באיזה תאריך שתקבעו 2) אני הייתי מעדיפה בפארק הירקון או בחצר של אדם אושרת:)

מאיה123

New member
אוףףףףףףףףףףףףף../images/Emo93.gif

אני כל- כך מקווה שירשו לי ללכת... אבל לא נראה לי. טוב, גם אם אני לא יבוא תזכרו שאני אוהבת אותכם ואני כן מכירה אותכם, כי ככה מכירים את האנשים הכי טוב (בתנאי שהם דוברי אמת). אם אני יבוא, אז זה לדעתי לא משנה איפה ומתי ניפגש, כי העיקר זה שניפגש. נראה לי גם שגם אם לא מרגנים ´פעילות´ או משהו כזה, אז לפחות שיהיו איזה דברים למקרה חרום, למקרים שמשתררת איזה שתיקה שאי- אפשר להפסיק אותה וזה נורא מביך. זהו, אני מקווה נורא שאני יבוא, וגם אם לא, שיהיה נחמד ושתיהנו.

yanivca

New member
יניב אוהב מפגש פורום../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

כמה דברים השתנו לאחרונה, אז אני מניח שאם אני אוכל להגיע אני אכן אהיה במפגש הפורום רצוי שהוא יהיה בפארק הירקון, אז אני מאה אחוז אהיה. ובמהלך יולי. אחורי זה אנוכי מתגייס.... ואז אני אפס אחוז אהיה...
בתודה מראש, האחד, היחיד, והטוב שכך:

למעלה