במקום רינגטון תגידו שירצוּל!

שרון115

New member
במקום רינגטון תגידו שירצוּל!

(שיר+צלצול, כמובן). הורדתם שיר מדליק שישמש לכם צלצול לנייד? זאת אומרת שהורדתם שירצול מהאינטרנט. (ויש אפילו אתרים שאפשר להוריד בהם שירצולים בחינם...). עברית צלחה!

כנף

New member
לי זה נשמע יותר כמו

להתאכזב מהרינגטון ולהחזיר אותו בחזרה לאינטרנט.

sailor

New member
דוקא המנגיזה נשמעת תואמת לכל

שומעיה. רבים כבר אימצו אותה.

ת י א ה

New member
מוכרחים

להמשיך למנגז, מוכרחים להמשיך למנגז...

sailor

New member
את המנגיזה הזו

אי אפשר להמשיך (X2) מוכרחים להפסיק לנג'ז (X2) כי את המנגיזה הזו אי אפשר להמשיך.

זאת היתה המנגיזה שלי

מנגיזה שאהבה אותי שנה אבל פתאום היתה שונה, נשאה עינה והיא אינה, והיא אינה, והיא אינה.

scooby4

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif

שרון115

New member
ומה קורה כשהמנגינה מדליקה?

(ויש כאלה.) צריך משהו "נייטרלי", שלא מביע עמדה או תחושה.

צימעס

New member
אבל זה מרגיז בעקרון -

הצלצול במקומות ציבוריים, ההרס של באך וכו'

sailor

New member
במקומות תרבותיים בעולם

יש שלט האוסר על שימוש בטלפונים סלולריים, ויש אף מקומות בהם יש חסימה אלקטרונית של הקליטה (מסעדות ובתי קפה יוקרתיים באירופה למשל). גם כשאין חסימה, אדם שמשתמש בסלולרי במקום אסור ימצא עצמו במהרה אורח לא רצוי. עצם המנגינה במקום בו אינה רצויה, אף אם היא מדליקה, מהוה מטרד מרגיז ולכן ראוי לה השם מנגיזה.

שרון115

New member
ועוד הערה:

המילה מנגיזה לא מתייחסת דווקא לצלצול טלפון. אפשר להצמיד אותה לכל מנגינה מרגיזה שהיא. אז אני מזמינה אתכם לדיון רציני בעניין, לא סתם ברוח של את-מי-אני-הכי-אוהב/ת-בפורום.

יש עם זה בעייה...

באופן כללי, מאד אהבתי, אלא שנחבא לו מסתר קטנטן- המנגיזות אינן נגוזות בד"כ... והמנגיזים אפילו אינם טורחים לגנוז אותן, אלא לענות בפסאודו-אלגנטיות ולפגנז את פופולריותם. בסימן לקנוס את המנגוזים המנוּג'זים...

גנגי

New member
בדיוק עכשיו חשבתי על זה..

והגעתי למסקנה שכמו שניטשה בכה (ובטח היו לו סיבות), ככה גם באך היה בוכה לו שמע מה עשו ממנו. ולכן - באך בכה -> בַּכְבָּכָה -> בִּכְבּוּכִים, לְבַכְבֵּך, הטלפון שלך מְבַכְבֵּך וכו'. ~כמעיין המבכבך~

מצד אחר, אני חייבת לציין...

שהפלאפונים מצליחים להדמות לצ'מבאלי (כלי פריטה שנראה כמו פסנתר קטן) הרבה יותר טוב מפסנתרים, למשל... (וגם האינטרפרטציה שלהם לבאן מהימנה יותר מזו של חלק מהמבצעים
)

למעלה