במקומו של מי הייתם מתגאים היום להיות

a - s -inv

New member
במקומו של מי הייתם מתגאים היום להיות

במקומם של אנשי השמאל ושריד בראשם או במקומו של היהודי האמיתי הגאה והאמיתי תת אלוף אפי פיין? ראו מה ההבדל בין יהודי למי שאפילו לא מתימרים להיות יהודים מה ההבדל בין דתי אמיתי לחילונים אוילים אשר עולמם נסוב סביב עצמם לקרוא לפיטוריו מצה``ל? למה? כי הוכח שרבין יצא אפס אחד גדול ? כי פופאי חי ונושם אני כועס זועם ורותח על חוצפה של גויים לבושי מעטפת ישראלים שמחליטים בשביל יושבי הארץ היהודים האמיתיים מה הדרך וכיצד לנהוג אכן הסטליניזם עדיין אוחז בגפם ויכולת רשות הביטוןי היא עדיין שאלה אפסים נמאסתם

אורי ז.

New member
יהודי אמיתי ?

מצאתם יהודי אחד ששירת בצבא אז כולכם מתלבשים לו על הזנב? הכלבים נובחים והשיירה תעבור.

a - s -inv

New member
אה כלבים,,,הבנתי!

אחד הדברים האהובים עלי בחיים זה שאחרים נפגעי ממני מי כמוך יודע זאת תרח יקירי אכן שוב נפגעת אבל סתם ככה,,,,מה אתה אומר עניינית (אם ביכולתך לעשות זאת)על הדרישה הנוקבת של ``יהודי הארץ`` הזאת

אורי ז.

New member
כולכם כאלה?

נהנים כשנפגעים מכם? גם לילדים שלך אתה מספר את זה ? אני נפגע רק ממי שאיכפת לי ממנו.

a - s -inv

New member
מי זה כולכם?

ימניים או דתיים? כן , לראות שמאלן עיוור שכותב סתם כי אין לו מה לכתוב ומתחיל לכתוב שטויות בשבילי זו הנאה לשחק איתו

אורי ז.

New member
אין לך מספיק

שכל כדי להבין מה כותבים לך, אתה תקוע שלושת אלפים שנה מאחור וצריך רב שיגיד לך אם מותר לחטט באף בשבת אתה מצליח לקרא בלי ניקוד ?

אורי ז.

New member
זו הבעייה

שלא היה הרבה ואתם תקועים שם, ממציאים סיפורים כאילו שהכל אמיתי. כד שמן שהחזיק שמונה ימים למשל. ביקשת לא להיכנס לדיון הזה.

למעלה