במקרה גיליתי שיש פורום תרבות פרס,
ואז צצה אצלי השאלה באיזה מצרכים מקומיים נהגו להשתמש יהודי פרס? אחד הדברים שמסקרנים אותי כחובב גינון, וכחובב צמחי בר, הוא איזה צמחי בר משמשים / או שימשו למאכל. התימנים "של פעם" לדוגמה, נהגו לאכול מין של אצבוע, שהוא לרוב צמח רעיל. כיום המין הזה לא מוכר בארץ. באיזה מצרכים מיוחדים משתמשים אצלכם בעדה? מטבע הדברים הם ודאי שונים מהמצרכים שנפוצים באירופה.
ואז צצה אצלי השאלה באיזה מצרכים מקומיים נהגו להשתמש יהודי פרס? אחד הדברים שמסקרנים אותי כחובב גינון, וכחובב צמחי בר, הוא איזה צמחי בר משמשים / או שימשו למאכל. התימנים "של פעם" לדוגמה, נהגו לאכול מין של אצבוע, שהוא לרוב צמח רעיל. כיום המין הזה לא מוכר בארץ. באיזה מצרכים מיוחדים משתמשים אצלכם בעדה? מטבע הדברים הם ודאי שונים מהמצרכים שנפוצים באירופה.