במקרה התקשרתי לדבורה לבקש עזרה בסופגניה

במקרה התקשרתי לדבורה לבקש עזרה בסופגניה

ב"ה
לפני שעה בערך דבורה ענתה לי והבטיחה לעזור לי כשתחזור הביתה.
שולחת רפואה שלמה לצדיקה הזאת שמאושפזת בבית חולים מקווה שתחזור מחר הביתה.
אולי אתם יכולים לנסות ולעזור לי. איך מכינים סופגניה עם פה ? הכוונה לסופגניה מדברת. נרשמתי לסדנא למחר אצל דבורה , אבל היא חולה .
החלמה מהירה לדבורה .רב תודות לכל מי שכותב פה ומעלה תמונות בכל פעם שיש לי הזדמנות אני מבקרת פה ונדהמת מהנכונות לעזור ולקבל האחד את השני.
דוד תהנה מהספר ,אני התרגשתי בשבילך. תיאטרון טוליק - לורד המדהימה את אישה מיוחדת , אשת חיל מי ימצא. מחבקת אותך מרחוק.
מחכה לסופגניה הראשונה. מכיוון שאני לא יודעת להעלות חייכנים אז אכתוב - פרצוף מחייך.
כל טוב שרה מבני ברק שעכשיו אצל אחותה בגבעתיים .

סופגניה-

שרה, אני לא יודעת ולא ניסיתי להכין סופגניה מדברת , אבל נראה לי שבקלות רבה אפשר להכין סופגניה מגרב ניילון- לגזור חתיכה מהגרב, למלא באקרילן, וליצור כדור עם חוט ומחט. לא הכנתי, אבל בדמיוני זה ממש דומה לסופגניה.
מקווה שדבי מרגישה טוב.
תודה על החיבוק
ורד

מנסה לעזור

אין לי תמונות מתהליך עבודה וגם אין לי גיזרה די קשה להסביר במילים (דבי מסירה בפנייך את הכובע)
בכל זאת מנסה...
2 "פטריות אחת מלמעלה אחת מלמטה מחוברות בצדדים, השארתי פתוח מאחור ליד ומלפנים הדבקתי עגול מקופל לשניים (הפה)
אני מקווה שאני ברורה אולי התמונה תעזור

שרה, הנה עוד משהו שאולי יוכל לעזור לך

אומנם לא סופגנייה אבל סדנה שדבי העלתה בעבר לבובת סביבון עם פה נפתח ואולי מזה תצליחי להבין וללמוד את העיקרון של בנית בובה עם פה נפתח
לחיצה עם העכבר על dok תפתח לך את הקישור שיעזור לך עד שדבי תחזור לאיתנה ב"ה
חלק א
חלק ב

פ י ו ל ה

New member
סופגניות וחייכנים

קודם כל רפואה שלמה לדבי!!!!
ו
לגבי סופגניה. נתנו לך כאן כמה עצות מועילות, אפשר גם לחתוך 2 עיגולים מפליז בצבע המבוקש, לתפור סביב סביב ולהשאיר מקום להכניס יד. להפוך, להכניס פה כמו בבובות פה ואז להשחיל פנימה אקרילן שימלא את החלל בנפח. שולחת לך את הפרק על הכנסת פה לבובות פה שיצאו מתוך גזרה. את העיקרון ניתן ליישם על הסופגניה שלך.
http://www.ehow.com/video_2389542_inserting-mouth-board_-make-puppet.html

ולגבי חייכנים. מתחת למסך שבו את כותבת יש מצד ימין סמיילים קטן בצות תפוז עם חץ כחול, זה פותח את כל האופציות לחייכנים. את משאירה את הסמן במקום בו את רוצה בהודעה ומוסיפה כייכן וזו כל התורה :)

בהצלחה! ואל תשכחי לשתף איך יצא :)

למעלה