במקרה נכנסתי

במקרה נכנסתי

לפורום שלכם, בעקבות הרהורים שאני מוצפת בהם בימים האחרונים... אמי צריכה לעבור ניתוח של הסרת גידול סרטני מבלוטת התריס. היא כזו בריאה האישה הזו שקשה לי לחשוב עליה כעל משהו אחר.. בחיים לא עברה ניתוח, בקושי שפעת היתה לה והיא כבר בת 73 שתהיה בריאה עד 120 אמן! אני מתפללת בשבילה ובשביל כל הזקוקים לעוד בריאות שהרבה בריאות ושמחה והרגשה טובה והמון אהבה יהיו מנת חלקכם!! הלב שלי מודאג מאוד....

בוזיקית

New member
במבי יקרה

אני מאוד מבינה לליבך. גם אמא שלי היתה אישה בריאה מאוד ולא היתה לה שפעת בחיים עד שהגיעה לגיל 71 ואז הלכה ישר על סרטן. אפילו לא ידעה איפה זה קופת חולים. שני ההורים שלי נפטרו מסרטן. מקווה שאצלך יהיה סוף טוב לסיפור ושפעם עוד הרבה שנים תשבו ותצחקו על תקופה שחלפה כלא היתה. שולחת לך חיבוק גדול והמון כוחות לתמיכה באמא. עצה קטנה - אל תשכחי את עצמך בכל הסיפור הזה כי אני שכחתי ואיבדתי את עצמי, ורק עכשיו, 9 חודשים אחרי, אני מתחילה לאסוף את עצמי לאט לאט... שיהיה בהצלחה ורק בריאות לכל משתתפי הפורום היקרים!

בוזיקית יקרה

דמעות בעיניים שלי... מודה לך על התגובה, וצר לי מאוד על הוריך... כן, אתמול עשיתי ביטוח חיים וקופת גמל... למרות שאני בת 45 אני נכנסת לפאניקה כשאני חושבת על ... בריאות
בריאות
בריאות
בריאות
בריאות
בריאות

בוזיקית

New member
במבי חמודה

גמלי העיניים התמלאו דמעות אתמול כשקראתי את ההודעה שלך. ראיתי שכתבת גם בפורום אחר בו אני כותבת. מה אני אגיד לך, את אמרת את זה הכי יפה: בריאות בריאות בריאות! זה מה שאני מאחלת לכולנו והלואי שלא נזדקק לפורום הזה! אור ואהבה, ממני

למעלה