במקרה נפלתי על פורום"שמנות ויפות"

yellowt

New member
במקרה נפלתי על פורום"שמנות ויפות"

וראיתי שיש להן בשורת כל המאמרים,סקר וכו´,גם גלריות ורציתי להגיד שזה רעיון לא רע בכלל גם כאן לעשות גלריות שבה נראה את כל חברות הפורום ,כמובן רק מי שרוצה.לי זה נראה רעיון נחמד. מה את אומרות? ג´ס לטיפולך הנאמן סו לונג גרלס

yellowt

New member
איפה כולן?נעלמתם?התעלפתם מהדיאטה?

בכלל...אני חושבת שאפשר לקרוא לפורום שלנו פורום "שומרי משקל" לא כך? אז מה שלום כולכן?ואיך הולך? אצלי בינתיים בסדר שוהם שלי התאושש וחזר לעצמו..... והיום נפש חיה לא היתה פה כל היום!!!! אז שלומות לכולן ותשמיעו קול צאו תותי

חן123

New member
לא ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif אני ממש לא בשומרי משקל

אני יודעת שהרבה בנות כאן הולכות עם התוכנית שלהם, ואי אפשר להתווכח עם הצלחה, אבל אני לא אוהבת אותה, לדעתי אין כמו התאמה אישית. אני גם לא חושבת שכל הפחממות שוות, יש לי גם סעיה עם התוכנית שלהם בהנקה ועוד. חוץ מיזה יש עוד בנות שיורדות בלעדיהם, אז לא, זה ממש לא פורום שומרי משקל!

yellowt

New member
טוב,טוב לא לכעוס..זה היה עם חיוך...

ממש לא התכוונתי להכעיס כאן אף אחת אז סילחו לי מי שנפגעה מכך ממש לא התכוונתי...זה ממש היה בצחוק ובכייף וזה הכול....

לטיפולי???? ../images/Emo12.gif

את מציעה שאני יעשה בולשת אחרי הבנות ואצלם תמונות ??? אני כבר ביקשתי תמונות אם תרצו שלנו או של הקטנים אחריהם אנחנו רצים אז בכיף למה לא למי שיש מתכון מענין או מאכל דיאטטי מזין וטעים מוזמנת לשלוח אותו ללוחות מודעות שלנו .... יש האופציות קיימות צריך שיתוף פעולה

למעלה