במקרה עברתי פה

• פותח הנושא F650
  • פורסם בתאריך

גריני

New member
חומר, רוח וטענות - בלי סוף....

תראה, אפשר להמשיך ולחיות עד 120 - תוך כדי הצצה לפעמים לפורום רוחני כזה או אחר, קריאה לא מחייבת של מה שכתוב שם, תנועת יד מבטלת על כל סיפור של הצלחה שמופיע שם, הבאת קטעים שיוכיחו עד כמה שמה שכתוב שם לא נכון/לא עובד... לא... לא... לא זה לגיטימי, אבל - בעיני זה בזבוז חיים! אפשר גם אחרת: כמו למשל - להרים גבה כשקוראים משו כזה, ולחשוב: המממ.... מעניין... כיוון המחשבה הזה דווקא שווה בדיקה... והאנשים טוענים שחייהם השתנו... ואז ברגע של הארה לחשוב: רגע! למה שאני לא אנסה את בעצמי - אולי גם חיי שלי ישתפרו? אתה הבנת את זה מר נחמיאס???

F650

New member
אם היית קוראת את התגובה להודעה

מרת נחמיאס אולי היתה מגיבה אחרת. תחזרי לשם, תקראי את כל ההודעה וגם את התגובה הראשונה אליה... ותחזרי לפה אולי עם תובנות....

גריני

New member
יש משהו שאתה רוצה להסביר?

אני קראתי את כל התגובות - לפני שעניתי לך! ואני רוצה עוד משהו להגיד לך: זה אולי מוזר, אבל אני לא יודעת מה עובר לך בראש... מחשבות שלך, השגות שלך, תהיות וכו' - אם אינך כותב אני לא יודעת עליהם ולא יכולה להגיב. אז אם אתה רוצה באמת לדבר, ו/או לנהל דיון - כדאי שתהיה מודע לבאג הזה שלי...
לחילופין, אם כל מה שאתה רוצה זה התגוששות בבוץ - זה כבר סיפור אחר, ולא תמיד יש לי מצ"ר לזה.

למעלה