במרחשת שלי לאמצע השבוע
טיגנתי פרוסות מוארכות של חצילים במעט שמן והנחתי כריפוד קרקעית וצידי כלי אפיה מחימר.
המלית שלי הורכבה מעדשים חומים וצהובים ששרו יומיים במים וטחנתי במעבד מזון עם בצל פלפל חריף שורש סלרי ושני קישואים. אחר כך עירבבתי עם מלח בהרט חאוויג' ושמרי בירה. ערבבתי עם חצי כוס קמח עדשים ורבע כוס עמילן ת"א. שטחתי על החצילים. מעל הנחתי פרוסות קישוא צרובות ופלחי עגבניות מגי נפלאות המלחתי טיפונת את הירקות כיסיתי והכנסתי לתנור. יצא טעים להפליא מפתיע ואפחד לא ניחש שבעדשים עסקינן!