במרכז העניינם אבל עדיין לבד

במרכז העניינם אבל עדיין לבד

אני מסתכל על חיי לאחור (לא עברתי יותר מידי, אני בתחילת שנות ה20) על הלימודים בבית הספר התיכוני, על השירות הצה"לי על התקופה לאחר השירות, אני לא מאוכזב אבל איכשהו פספסתי משהו חשוב, משהו לכל החיים אני זוכר והרגשתי את זה כל הזמן ובכל רגע נתון בחיי לכל מקום שאני מגיע אנשים זוכרים אותי לטובה, אנשים יודעים שיש על מי לסמוך , אנשים נוקבים בשמי לאחר כמה רגעים למרות הביישנות שלי אבל איכשהו בסוף היום כל אחד מאיתנו הולך לדרכו, כל אחד חוזר לחבר הטוב שלו, ולי אין אחד כזה יש לי חברים אבל אף אחד מהם הוא לא החבר הטוב שלי, אני במרכז העניינים אבל בסופו של דבר אני לבד.. כל יום שעובר יותר קשה לי עם העניין הזה, אני מנסה ליצור קשר שכזה אבל לכל אחד יש כבר את מעגל החברים הקרובים וכולם יודעים שיותר מידי זה לא טוב, ואני תמיד נשאר בחוץ... זה משפיע לרעה על הביישנות שלי ומגביר את חוסר הבטחון שלי אני לא יכול להגיד שאני מחפש חבר טוב , אבל אני פשוט רוצה למצוא את האדם שאני אוכל לחלוק איתו הכל לספר לו את כל מה שקרה או קורה או יקרה בחיי האדם שאני אדע שהוא רוצה רק בטובתי והאדם שרוצה לבלות איתי האדם שאני אדע וארגיש שהוא יהיה שם בשבילי תמיד.... אולי זה לא מכתב אבל רציתי לשתף אותכם במשהו אישי חבר טוב זה בחור או בחורה תודה רבה על ההקשבה

ה מוזה

New member
לוני טונס...../images/Emo140.gif ברוך הבא ....

חברים בכל מיני צבעים-שרית חדד יש לי חבר גינגי עם נמשים איתו הכי כיף לעשות חיים נכון שהוא ממני לגמרי אחר אך על כזה חבר איך אפשר לוותר יש לי חברה שחורה עם תלתלים שתינו מגדלות גור חתולים נכון שהיא ממני לגמרי שונה אבל היא חברה כזאת נפלאה פזמון: איזה כיף שיש המון חברים המון חברים בכל מיני צבעים חומים, כתומים, שחורים ולבנים אבל - חבר אחד שמחובר לנפש זה כל מה שצריך ... אני מבינה אותך .. לפעמים אנחנו עוטים עלינו את מסיכת"האני בסדר הכל בסדר".. וכל מה שאנחנו רוצים זה חבר או חברה ששם נוכל להסיר את כל המסיכות והקליפות ולחשוף את כל כולנו ,הרבה חברים לא יתנו מה שחבר אחד ייתן - את התחושה של אני לא לבד . יש לי משפט אחד לומר לך אך פעם לא מאוחר מדי אל תתייאש , אל תרים ידיים ..כי זה יגיע כל עוד תנסה .

טוואנדה

New member
hey you

מאז ותמיד , ובכל רגע בחיים אמרתי לעצמי "אין כמו משפחה" תומכים בך , אוהבים אותך, ונמצאים שם בשבילך.... think about it.

למעלה