במשעול של משאלות

במשעול של משאלות

במשעול של משאלות אליך פסעתי חיפשתי לך משאלה להגשים לא על עצמי, לא על עצמי חשבתי אם כי עליך איש יקר, איש מקסים אספתי בדרך לך ציפור שתעניק לך את החופש והדרור אספתי בדרך לך פרח שתראה איך בחוץ הכל פורח נשמתי בשבילך את הרוח למלא את ליבך ביצירה ותקווה וקטפתי לך תפוח למען אש התאווה במשעול של משאלות אליך פוסעת מחפשת לך משאלה להגשים ציפור לבנה, שושנה אדומה רוח לוטפת, תפוח מעץ בשלכת לא על עצמי חושבת לא אל עצמי נודדת אם כי עליך איש יקר אם כי אליך איש מקסים יצאתי למסע של חיפושים...

*הקשתית

New member
מלאכית שלנו...:)

מקווה,כי במשעול השאלות, תמצאי גם את התשובות. אהבתי,את הנתינה ,שבך, וההקדשות היפות שלך, לאישך היקר... אבל,חישבי גם על עצמך, מלאך יקרה, שלא תישארי לנו בודדה... ================================ ידידתך הקשתית (מקווה ,כי ראויה לכינוי זה ) חתימה טובה לכולכם !!!

ידידה יקרה :) !

אני מבקשת לצטט לך משהו... צר לי כי אינני זוכרת מה מקורו מקדישה לך אותו לדעת לתת ... -------------------- זה להקשיב לרצון של האחר זה לדעת לקבל שלא כולם כמוך זה לסלוח על שגיאה של אחרים זה להתחלק באושרו של היקר לך, כאילו זה אושרך זה להיות שם, גם כשאינך שם זה לוותר לפעמים על מלחמת הכוחות זה לאפשר לאחרים לטעות זה לדעת לקבל לדעת לתת - זו חוויה ! -------------------------------------------------------- נחמה - קשה לי לחשוב על עצמי בעולם בו אנשים זקוקים לחיבוק ולמילה טובה כל כך הרבה כאב יש לאנשים בלב... ו``משעול של משאלות`` לא מיועד לאישי (שכרגע נמצא בחסר :)) אלא לכל אחד ואחד... -------------------------------------------------------- ונחמה יקירתי - את ראויה להיקרא אף יותר מידידה ! שמחה שאת איתנו, שמחה שאת איתי... תודה לך על המילים החמות - הם חוויה בפני עצמה :) וחתימה טובה לך ! ענבל

*הקשתית

New member
מלאכית מתוקה :)

לא יכולה להשאר חייבת...:)) אז הרשי לי לצטט: ``מהי התשורה היפה ביותר, שקיבלתם מעודכם? או מוטב,מה הייתה התשורה היפה ביותר,שנתתם אתם? אולי תזכרו,שבכל רגע ובכל נסיבות, התשורה היפה ביותר, היתה קשורה בקישורי ליבו של הנותן. כזו שכוללת חלק ממנו `` ===================== (ואנדה פולטון) ===================== ``אנשים,שאינם מותירים אחריהם הישגים רבי-חשיבות, אלא רק סדרה של מעשים טובים, בקנה מידה קטן, לא בזבזו חייהם. ================ (שרלוט גריי,1937) ================ המילים מדברות בעד עצמן, וכל כך מתחברות לדמותך המיוחדת ענבל. אשרי האיש שאיתך,ידידיך\ותיך וחבריך\ותיך. ואשרי על כי נימנתי בהם\ן.

השארת אותי חייבת :)

את פשוט נפלאה !!! אין לי מילים... חקקתי עמוק את ציטוטיך, בשקיקה, בפנים ! ידידה נפלאה :) ובכל זאת, בכדי לא להישאר חייבת, למרות שבעבר פירסמתי את זה בפורום... אני בוחרת לצטט זאת שוב רק למענך !!! אם ארפא לבב/ אמילי דיקינסון ------------------------------------- אם ארפא לבב נשבר אחד - אז לא אחיה לשוא אם אוכל למחות כאב אחד, או לנחם ידיד נכזב, או להחזיר גוזל אחד לקן נעזב - אז לא אחיה לשוא.

למעלה