במשפט אחד - א כ ז ב ה

magnificence

New member
במשפט אחד - א כ ז ב ה

אסתי היפה לא כל כך יפה ציפיתי לאיזה משהו מהמם משהו כי כל כך כיערו אותה וניסו להסתיר את הפנים ואת השנים והגוף והשיער.ובסוף הפנים לא משהו בכלל!,הגוף בסדר,נשבע לכם שלרגע חשבתי שהיא נראת יותר טוב עם המשקפים וכל מה שעשו לה בפנים מאשר בלי כל זה היו צריכים להביא אחת יותר יפה איזו דוגמנית באמת יפה מזה התאכזבתי ושאר התוכנית היתה טובה

n O i T a

New member
לדעתי.....

אתה כל כך טועה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני גם התאכזבתי אבל מדברים אחרים לגמרי!!!! למשל מהאופי וההתנהגות~~~~! אני חושבת שאם היו מביאים דוגמנית כמו שאתה אומר זה היה מהפך ענק מדי וחוצמזה גם ככה היא לא כל כך דומה למה שהיא הייתה קודם, ואם היו מביאים דוגמנית היא בכלל לא הייתה דומה לה וחוצמזה יותר חשוב פה המשחק מאשר המראה!!! לדעתי אתה לא מתמקד בדבר הבאמת מעצבן!!!!! הקול שלה והאופי השתנו, לדעתי עצם העובדה שהיא עשתה את המהפך {ואפילו אם היא הייתה עושה שינוי פחות דרסטי} זה מה שחשוב פה!!!!!!!!!!!!!! אבל.....זכותך להתמקד ולחשוב מה שאתה רוצה....... נועה

magnificence

New member
שמעי

שתי עונות כולם מחכים לרגע הזה ואף אחד לא מחכה לראות איך ההיתנהגות שלה או איך הקול שלה, כולם מצפים למראה שלה והמראה שלה פשוט לא יפה היא ביננונית מינוס היה צריך להיות לה מין חן בפנים משהו מיוחד משהו יפה איזהו משהו שיבליט לה את הפנים,אבל אין לה כלום מיוחד בפנים שום דבר מעורר הערצה אסתי "היפה" נכנסה לכוכב נולד שמה ועמדה מול ציפי משהיד הזאת שהיא לא מלכת יופי או כל כך יפה,שניהן היו עם איפור ולמען האמת ציפי משהיד היתה יותר יפה בפנים אז מה לא יכלו לסדר לנו אחת יפה? ככה אחרי כל העונות האלו משהו לשטוף בו את העינים

n O i T a

New member
אויש......לא התכוונתי לזה!!!

לא התכוונתי לזה שציפיתי שהקול הוא האופי יישתנו!!!!!!!!!! גם אני ציפיתי לראות שהיא תתיפה אבל לא ציפיתי לראות דוגמנית או משהו בסגנון!!!! בכל זאת!!!!!!!!! אם במציאות תיקח מישהי ממש ממש מכוערת לא תוכל להפוך אותה ליפיפיה מהממת ובייחוד לא תוך יום אחד!!!!!!!!!!!!!!!!!! לדעתי גם ככה המהפך שלה היה גדול מדי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל כל אחד והדעה שלו..... וזה שהקול והאופי השתנו הרס!!! היא דיברה בכלל בסגנון דיבור אחר והאופי של אחת מוסרית וחביבה נעלם לו~! בכל מקרה אני מסכימה איתך בקשר לדבר אחד!!! א-כ-ז-ב-ה

הקול בכלל לא השתנה!!!

אם היית מקשיבה טוב, היית שמה לב, בהתחלה גם אני חשבתי שבקול קצת שונה, אבל אז התרכזתי רק בקול ולא במה שהיא אומרת, והוא בכלל לא השתנה!

n O i T a

New member
לעניות דעתי!!!!!

הקשבתי טוב....... ואולי הקול לא השתנה אבל הסגנון דיבור השתנה לגמרי וזה אפילו יותר חשוב מהקול......!!!!

magnificence

New member
מה נשתנה הפרק הזה מכל הפרקים

מכלל הפרקים,שבפרק הזה אסתי קיבלה ביטחווןןןן , אסתי קיבלה ביטחוןןןןןןןןןןן הפרק הזה הפרק הזה כולו היתפרצווווות הפרק הזה הפרק הזה כולוו היתפרצות שבכל הפרקים אסתי היתה ביישנית וסגורה,ביישניייית וסגוררההההה הפרק הזה הפרק הזה כולו ביטחוווןןן הפרק הזה הפרק הזה כולו ביטחון ועם הביטחון באו השינוים מעטטט בקול,מעטט בקול ומעטטט באישיות,מעט באישיות הפרק הזה הפרק הזה כולוווווווווווווווווווווווו הישתנוווווווותת

ציפי משהיד מהממת אין לך טעם

אני גם מסכימה שאסתי המכוערת עדיין נישארה מכוערת אבל ציפי משהיד מהממת!!! איך אפשר בכלל לחשוב אחרת היא ממש בובה! בקיצר אם אתה חושב שהיא מכוערת אז אין לך טעם בגרוש... אל תעלב כמובן...

חחח המשחק אמנם חשוב אבל

היופי החיצוני חייב להיות חשוב באותה מידה במיוחד בדמות הזאת. הם אמנם החביאו את הכיעור של אסתי המכוערת אבל בתכלס גם בלי המייקאפ וכל ההתחפשות היא נראית מכוערת כי בתכלס הם בחרו מישהי מכוערת גם בלי התחפושת של אסתי המכוערת ...יש לה אף מאוך ולסת של גבר והיא פשוט מכוערת. אז עדיין לא הבנתי מה הקטע פה? היו אמורים להביא שחקנית עם יופי אמיתי ולהחביא אותו ואז להוציא את היופי האמיתי שלה. אבל פה הם בכלל לא עשו את זה. ועצוב שכך.

סילעית

New member
אכזבה...

אני לא התאכזבתי כי ראתי אותה באיזה פסטיבל בטלויזיה לדעתי היא לא הכי יפה אך מאוד נחמדה. והכול יחסי כאן יש את היחסי לעומת הדמות הקודמת ויש שנוי.בענין האופי גם אני התאכזבתי הדברים היו צריכים להעשות לאט לאט בטוב טעם לא כפי שהיה.משהו חסר סבלנות הוביל את הדברים שם וחבל כי התחלתי להשתעמם מזל שחטפו אותה יצר מעט מתח. השאר היה די משעמם.

shv2004g

New member
כל אחד ודעתו שלו!

אתה חושב שהלוק החדש לא כל כך יפה אבל אני, חושב שהוא מאוד מאוד יפה. אז כל אחד ודעתו שלו ואפילו לא צריך להתווכח על זה. אבל אתה יודע להביע את דעתך בצורה מעולה אז אשמח מאוד אם תתחיל להיות כאן חבר קבוע!

magnificence

New member
צודק,היופי הוא בעיני המיתבונן

אך היה לי חשוב להביע את דעתי ולראות אם יש עוד אנשים שחושבים כמוני תודה על הזמנתך לפורום,אשתדל לכתוב כאן לעיתים קרובות.....

אתה צודק שהצפי היה

לאיזה דוגמנית יפה.אבל אסתי הלא מכוערת נראית סטנדרטית ואפי` נאה,אבל כל האופי שונה לגמרי.

סניילית

New member
דווקא לי נראה שבסוף יצא טוב

שהביאו שחקנית שהיא לא מהממת זה יצר הרבה תגובות אצל הצופים וזה בעצם מה שההפקה רוצה..תחשבו אם היו מביאים דוגמנית מהממת כולם היו אומרים שזה צפוי וזה היה ברור שזה מה שיקרה..אבל כשהביאו מישהי שאין לה משהו מיוחד[[לפי דעתי]]זה גרם לצופים למשהו..

סניילית

New member
ובלי חצ'קונים ובלי בגדים גדולים

אבל חוץ מזה כלום

מפולפל 5

New member
אסתי המכוערת

למה עושים ממנה כזאת מכוערת לדעתי היא יפה מאוד אפילו תראה איך הוא התנשק אתה חצי שעה!

מפולפל 5

New member
אסתי המכוערת

למה עושים ממנה כזאת מכוערת לדעתי היא יפה מאוד אפילו תראה איך הוא התנשק אתה חצי שעה!

למעלה